New Sound
DAME PIJU „ZA DŽ“ SREDOM NA SOUNDU!
 
Klub na vodi „Sound“ od ove godine nalazi se na novoj lokaciji – na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti – a program i ove sezone nastavlja skoro 20 godina dugu tradiciju najkvalitetnijih žurki u prestonici! Pored toga, sredom do 1 ujutru piće za sve dame je besplatno, a svakog petka posetioce čeka promocija nekog od pića iz bogate ponude.
U sredu, 6. avgusta na programu je još jedna „Sound Fever“ klupska groznica! DJ Slipi garantuje najbolju popularnu muziku, nove hitove, ali i stare favorite iz ’80ih i ’90ih. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete Sound do 01h piće besplatno!
Specijalno izdanje „Sound Rocks“ serijala čeka posetioce ovog petka, 8. avgusta, na čelu sa trojicom klupskih veterana. Gosti će biti Wise D & Kobe, publici poznati po energičnim nastupima u kojima kombinuju house, funky, disco i tech-house, a često umeju da iznenade sa nekom kvalitetnom retro trakom. Njih će za DJ pultom ugostiti rezident večeri, DJ Aćim.
Subota na Sound-u je veče sa dugom tradicijom i već godinama je poznata kao jedna od najboljih žurki u gradu! Ove subote, 9. avgusta, goste još jednom čekaju rezident večeri DJ Oysha i Mark Funk koji garantuju nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova.
Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound. Mapu za lakše snalaženje preuzmite OVDE.
Povezana vest:  Miley Cyrus: Krećem na turneju koja će imati edukativni karakter