prydz-eric

Eric Prydz otkazao evropsku turneju iz zdravstvenih razloga

Zbog zdravstvenih problema koje ima, jedna od najvećih zvezda svetske progressive house scene Eric Prydz, otkazao je svoju turneju u više evropskih zemalja među kojima je i Srbija.
„Zbog bolesti Eric Prydz je dobio medicinski savet da ne putuje u narednih nedelju dana. Žao nam je što smo otkazali nastup u Srbiji i verujemo da će se Eric svim fanovima festivala ljubavi uskoro odužiti nekim od nastupa“, rekli su njegovi predstavnici.
Organizatori Lovefesta izjavili su da posetioce najvećeg festivala ljubavi u zemlji od 7. do 9. avgusta svakako očekuju tri neverovatna dana u Vrnjačkoj Banji, kao i da pubika Lovefesta neće biti uskraćena da u skorije vreme uživa u muzici Erica Prydza, jer se njegov nastup očekuje na nekom od prvih projekata koje realizuje to udruženje mladih.
„Žao nam je što nećemo imati priliku da ugostimo jednu od najvećih zvezda festivala i želimo mu brz oporavak. Svakako, prvi kamperi su nam već pristigli i sve je spremno za sutrašnji početak najvećeg festivala ljubavi u Srbiji“.
Lovefest će ove godine biti održan na novoj lojaciji pored gradskog Jezera u vrnjačkom parku. Na četiri bine u okviru lokacije očekuje se više od 80 izvođača među kojima su Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin, Tom Trago, Finnebassen, Partibrejkersi, Bad Copy, crnogorski dvojac Who See, hrvatska rok grupa Let 3 i mnogi drugi.
Osim nastupa na Lovefestu otkazani su i nastupi u Crnoj Gori, Sloveniji i Albaniji.

Povezana vest:  Igor Popović ex Džakarta i grupa Xanax u emisiji Jelen Top 10