Summer Festival Report 01

SUMMER FESTIVAL REPORT IZVEŠTAVA SA SEA DANCE FESTIVALA

Summer Festival Report posetio je Sea Dance Festival koji je sredinom jula održan na plaži Jaz, jednoj od najlepših plaža Jadrana. Uz osunčane morske krajolike, ovaj mladi festival uveličao je fantastičan line-up koji su predvodili Jamiroquai, Example, Underworld, a od domaćih izvođača nastupili su Bad Copy, Who See, Urban & 4 i mnogi drugi.
U novoj epizodi SFR-a, koju premijerno možete da pogledate u subotu od 21:20, videćete najuzbudljivije momente sa Sea Dance festivala. Iva Mišović, voditeljka emisije, porazgovarala je sa Exampleom, koji objasnio je kako se priprema za nastup, gde nalazi insiraciju za svoje pesme i koja mu je omiljena, a takođe je otkrio planove za naredni period i šta mu se najviše dopada na Balkanu. Tu su još i intervjui sa DJ Dejanom Milićevićem, DJ Damirom i japanskim umetnikom Senseom koji je ulepšao plažu nadomak Budve svojim zanimljivim grafitima i muralima.
Sea Dance Festival je četvrta stanica u projekatu „Western Balkan Adventure and Discovery Tour“ (WBAADT), internacionalnoj turi po Balkanu koja povezuje istaknute muzičke događaje iz pet balkanskih zemalja – Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.
U narednim epizodama Summer Festival Report doneće deliće atmosfere sa banjalučkog Demofesta, Fresh Islanda i Dorijan festivala, Love Festa u Vrnjačkoj banji i mnogih drugih zabavnih dešavanja, a takođe i Turistička organizacija Srbije će predložiti neke zanimljive destinacije i događaje koje mogu da dodatno obogate vrele letnje dane.
Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu i iskoristite leto do maksimuma! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:20. Za više informacija posetite mtv.rs!
Reprize:
Nedelja u 17:20
Ponededeljak u 13:40
Utorak u 19:30
Sreda u 16:30
Četvrtak u 13:40
Petak u 18:40

Povezana vest:  Istraga EU zbog koncerta Eltona Džona