barutana photoSVI U BARUTANU, DRAM U PETAK, BOŽA PODUNAVAC U SUBOTU

Barutana će i ovog vikenda biti mesto ultimativnog provoda uz „Ultimate Bass“ drum’n’bass žurku rezervisanu za petak, 15. avgust, i specijalan nastup Bože Podunavca sa prijateljima ove subote, 16. avgusta! U svoje klupske teftere obavezno unesite i 22. avgust jer će tog dana gost Barutane i našeg glavnog grada biti čuveni cover bend Nouvelle Vague. Svoju kartu još samo danas možete kupiti i rezervisati po ceni od 1.500 dinara, jer će već od sutra cena biti nešto veća.
Ovog petka, 15. avgusta, ljubitelji d’n’b žanra okupiće se u Barutani u okviru „Ultimate Bass“ večeri! Svoje nastupe zakazali su Iron, Codex, Kinetik, Treo i Timmy, a mesta će biti za sve koji žele da đuskaju do jutra. Žurka počinje u 23h, a karte po ceni od 300 dinara moći će da se kupe na ulazu u klub u petak uveče. Subota, 16. avgust, biće u znaku Bože Podunavca, starog vuka beogradske klupske scene, a specijalni gosti večeri biće mlada dj-ica Loco Baby i Luka Concrete. Karte će biti dostupne na ulazu u Barutanu na veče žurke, po ceni od 300 dinara.
Letnji događaj sezone Barutani svakako je koncert sastava Nouvelle Vague zakazan za 22. avgust. Ograničen broj ulaznica još danas se može naći u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, a već od sutra ulaznice će koštati 1.800 dinara.
Pratite Barutanu na www.facebook.com/barutanabeograd, a za sve informacije možete pozvati +381 63 329519.

Povezana vest:  "Spasioci roka" Greta Van Fleet nominovani za najbolje nove hedlajnere i čak četiri Gremija