SOUND RocksTRI VEČERI ULTIMATIVNOG KLUPSKOG PROVODA NA „SOUND“-U OVE NEDELJE

Na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti čeka vas klub na vodi „Sound“, a razlog da ga posetite tokom naredne nedelje jeste prijatan ambijent i bogat muzički program koji spaja muzičke pravce i okuplja najveseliju gradski ekipu!
Dobra muzika ne zna za godine, pa će tako DJ Slipi i ove srede, 13. avgusta, spajati decenije muzičkog stvaralaštva uz najveće hitove iz osamdesetih i devedesetih, ali i najbolje popularne trake. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete Sound do 01h piće besplatno!
Serijal „Sound Rocks“ ovog petka, 15. avgusta, predstaviće kombinaciju energija koje donose Gagi Kabadajić i duo Glasskeeperz. Gagi je stari vuk klupske scene prestonice, a mladi duo Glasskeeperz karakteriše standardni b2b nastup, kao širok odabir muzike od deep house-a, do melodičnog tech house-a i techno-a.
Najbolja žurka subotom u gradu je na Sound-u, a i ove subote 16. avgusta za odličnu atmosferu biće zaduženi DJ Oysha i Mark Funk! Nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova je garantovan uz kvalitetan izbor muzike i najukusnije letnje koktele na reci.
Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound.

Povezana vest:  Majli Sajrus snima duet sa Šakirom u humanitarne svrhe