exitPočinje prodaja jednodnevnih i VIP ulaznica za Exit
 
 
Prodaja jednodnevnih ulaznica za jedanaesti Exit festival počinje 14. maja. Ulaznice će moći da se kupe u filijalama Erste banke i na Gigstix prodajnim mestima, gde se već prodaju četvorodnevne ulaznice. U prodaji su i VIP ulaznice za Exit  koje posetiocima omogućuju posebne privilegije tokom boravka na festivalu, u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu.
 
Jednodnevna ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul iznosiće 2990 dinara, a te večeri na glavnoj bini nastupaju Mika, LCD Soundsystem, Bad Brains, DJ Shadow, dok će se na Fusion bini naći imena poput Yeasayer i Miike Snow. U petak na Dance Areni nastupaju Chromeo Live, Crookers, Erol Alkan, Boys Noize, a Exploziv bina te večeri predstavlja legendarne Suicidal Tendencies.
 
Ista je cena i za petak 9. jul kada na Main Stage izlaze dugo očekivani Placebo, kao i indie bend iz Britanije, The Horrors. Na Fusion bini nastupiće bend koji spada u najinteresantnije predstavnike novog talasa britanskog elektro rok zvuka Does It Offend You, Yeah? , dok će na Dance Areni DJ setove imati čuveni Ricardo Villalobos, Josh Wink, Moderat live i mnogi drugi.
 
Ulaznica za subotu 9 . jul košta 3490 dinara a spektakl na glavnoj bini te večeri napraviće Klaxons, Röyksopp i Missy Eliot dok će na Dance Areni  ploče zavrteti David Guetta, Dirty South, Laidback Luke. Zvezde na Explosiv bini u subotu će biti bend The Exploited.
 
Cena ulaznice za nedelju 11. jul je 3990 dinara, kada na glavnu binu izlaze Faith No More, najtraženiji bend prema izboru publike Exit festivala, kao i Pendulum Live, i The Chemical Brothers sa svojim eksluzivnim novim nastupom. Na Dance Areni te večeri nastupaju Crystal Castles, DJ Mehdi, SebastiAn, Explosive će ugostiti Cathedral, a na Fusion bini nastupaju regionalne zvezde Antenat, Tide, Bambi Molesters i mnogi drugi.
 
VIP ulaznice za Exit festival, u prodaji su u limitiranom broju po ceni od 25 000 dinara, u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu. VIP ulaznica posetiocima omogućava brojne pogodnosti, kao i ekskluzivne pristupe na najatraktivnije festivalske lokacije.
 
Sa VIP ulaznicom obezbeđen je ulazak na Petrovaradinsku tvrđavu na poseban VIP ulaz, kao i neverovatan doživljaj i pogled na koncerte na najvećoj festivalskoj bini iz Main Stage VIP zone. Posetioci sa ovom ulaznicom moći će da osete sjajnu atmosferu jedne od najpoznatijih Dance Arena na svetu u VIP zoni DJ Arene. Sa ovom ulaznicom biće obezbeđen i pristup VIP Terasi koja se nalazi u gornjem gradu tvrđave, na kojoj će posetioci imati najlepši pogled na Novi Sad.  Kupovinom VIP ulaznice, kupci dobijaju vaučer, kojim će od 5. jula moći da podignu narukvice za boravak na festivalu i ulazak u VIP zone festivala.
 
Četvorodnevne ulaznice za Exit 6490 dinara
 
Četvorodnevne ulaznice i dalje koštaju 6490 dinara u pretprodaji, a njihova puna cena u redovnoj prodaji biće 10990 dinara. Ulaznice sada mogu da se kupe na šest različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Subotici, Pančevu i Šapcu. Svi posetioci kupovinom ulaznice u Gigstix prodavnicama i filijalama Erste banke dobijaju vaučere, koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Narukvice će biti personalizovane i važiće za jednu osobu. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.
 
Više informacija o kupovini ulaznica mogu se pronaći na Exitfest.org i Gigstix.com.
 
 
 
 
Povezana vest:  Među Biberovim fanovima sve više starijih muškaraca