IVN 4600Sjajna atmosferu i trećeg dana BEER FESTA

Treći dan Belgrade Beer Festa doneo je sjajnu atmosferu za posetioce na Ušću. Više desetina hiljada ljudi uživalo je na početku programa u nastupima grupa RockFelers, RHCP Real Tribute bend, kao i sjajnom scenskom i muzičkom performansu Sanje Ilića i Balkanike.
Hedlajneri večeri Plavi orkestar započeli su spektakularan nastup hitom „Odlazim“, a potom su se nizale numere Ti si moja sudbina, Revolucija, Ljube se istok i zapad, Kad mi kažeš, 48223, Kaja, Fašista, Goodye Teens, Medena curice, Bolje biti pijan nego star …
Oko 120 000 posetilaca nastavilo je da đuska i peva uz večite hitove Plavog orkestra – Sava tiho teče. Ako su to samo bile laži i Zeleno, volim te, Suada…
Poput drugih hedlajnera i Plavi orkestar se uključio u humanitarnu akciju Belgrade Beer Festa i u 22.03 zamolio publiku da pošalje sms poruke na 1003.
Posle popularnih Plavaca nastupio je novosadski pank rok sastav Atheist Rep. Veče na glavnoj bini zatvorili su Goblini, a do duboko u noć posetioci su uživali u nastupu vrhunskog britanskog DJ-a Darrena Emersona.

Povezana vest:  Fifti Sent se ženi

SNIMANJE SPOTA VAN GOGHA NA BEER FESTU

Hedlajner poslednje večeri festivala, pored spektakularnog nastupa, za sve posetioce Beer Festa će prirediti nesvakidašnje iznenadjenje – publika će učestvovati u snimanju spota za novu pesmu »Skačem, skači«. Naime, Djule će pozvati sve posetioce da svojim telefonima snimaju koncert i dešavanja oko sebe, a potom da najzanimljivije snimke postave na oficijelni sendspace Van Gogha, čiji će link biti postavljen na facebook strani ovog benda. Spot za ovu pesmu biće montiran od tih snimaka.
Belgrade Beer Fest pored spektakularnog muzičkog programa svojim posetiocima uvek nudi priliku da učestvuju u raznim takmičenjima i humanitarnim akcijama u kojima imaju priliku da osvoje zaista vredne nagrade. Tako će se u nedelju u 22.15 na glavnu binu popeti i dobitnici vrednih nagrada koji su učestvovali u takmičenjima u okviru kampanja »Biram da recikliram i doniram« i #CANfie.

Povezana vest:  ROBIN THICKE, SNOOP DOGG, AFROJACK I IMAGINE DRAGONS PRIDRUŽUJU SE FANTASTIČNIM IZVOĐAČIMA NA 2013 MTV EMA