Promocija debi albuma grupe „No Comment“ u Lava baru

No_Comment_1Grupa “No Comment” u četvrtak je u Lava Baru održala promociju debi albuma u izdanju PGP RTS pod nazivom “Reci bar da sanjaš”.
U veseloj atmosferi, uz tortu i šampanjac članovi benda su odsvirali tri pesme i veliku zahvalnost uputili Tijani Dapčević, glavnom incijatoru ovog albuma, i izdavačkoj kući PGP RTS.
Svojim prisustvom podršku su pružile kolege i prijatelji Tijana Dapčević, Mia Borisavljević, Srđan Marjanović, Ivana Selakov, Aleksandra Perović i drugi.
Album “ Reci bar da sanjaš” sadrži osam pesama pop rok zvuka sa primesama moderne elektronske muzike: “Vino”, “Vrela a ledena”, “Hvala ti za sve”, “Greh”, “Marija”, “Dva pramena”, “Reci bar da sanjaš” i “Nek ti je”. Autori tekstova su Svetlana Ceca Slavković, Lidija Rosić, Vuk Matić i Aleksandar Kitanović.
“No Comment” čine Aleksandar Kitanović (vokal), Vuk Matić (gitara), Uroš Ranković (klavijature), Marko Kalabić (bubanj) i Maja Dukić (prateći vokal). Prateći vokali na snimanju ovog albuma bile su Ivana Selakov i Sanja Bogosavljević. 
Grupa “No Comment” osnovana je 2002. godine. 
2005. godine osvojili su nagradu za pesmu “Reci bar da sanjaš” na festivalu Sunčane skale u večeri “novih zvezda”. Iste godine ušli su u finale Radijskog festivala sa pesmom “Nek ti je”, a 2008. godine osvojili su nagradu za tekst godine sa pesmom “Greh” na festivalu Stari grad. 

Povezana vest:  RTS prenosi najvažnije koncerte iz Guče