Nouvelle Vague 2 izvor nouvellesvagues.comVAŽNO OBAVEŠTENJE: KONCERT NOUVELLE VAGUE SELI SE U HANGAR KOD LUKE BEOGRAD ZBOG NAJAVE HLADNIJEG VREMENA

Usled mogućnosti da ovog petka dođe do zahlađenja uz eventualne padavine – organizator koncerta Nouvelle Vague odlučio je da preseli ovaj događaj sezone u zatvoren prostor, pa će tako najpoznatiji cover bend na svetu ovog petka, 22. avgusta od 22h, nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd, na adresi Knežopoljska 3. Subotnji rejv na kojem će nastupiti Veztax, Misjah i Marko Nastić takođe se iz Barutane seli u Hangar kod Luke Beograd.
U udobnom zatvorenom prostoru Hangara kod Luke Beograd, posetioci će ovog petka ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: „Love Will Tear Us Apart“ (Joy Division), „In A Manner Of Speaking“ (Tuxedomoon), „Master and Servant“ (Depeche Mode), „God Save the Queen“ (Sex Pistols), „Dancing with Myself“ (Billy Idol), „Road to Nowhere“ (Talking Heads), ali i mnoge druge. Nouvelle Vague predvode producenati Marc Collin i Olivier Libaux, a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i punk i rock klasika. Zaštitni znak benda su i energični live nastupi sa nekoliko uvek harizmatičnih i vrhunskih pevačica, a na beogradskom koncertu će 22. avgusta nastupiti čak tri vokala: Phoebe, Zula i Elodie! Podsećamo – zabava se nakon koncerta nastavlja na istom mestu uz ekscentričnog francuza Kid Loco-a, koji garantuje celonoćni provod uz acid-jazz ritmove. Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika dosta slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris. Ovaj talentovani producent već gotovo 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara. Tokom dugogodišnje karijere, Kid Loco je sarađivao sa Džarvisom Kokerom iz benda Pulp, kao i bendovima Mogwai i A Band Called Quinn. Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 1.800 dinara, a ograničen broj karata se može kupiti na svim mestima Eventima i Gigstixa i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.
Rejv zakazan za subotu, 23. avgust, takođe se iz Barutane seli u Hangar kod Luke Beograd. Publika će u subotu imati priliku da čuje neke od omiljenih tehno hitova sa početka novog milenijuma uz Oldies&Goldies retro-tehno koncept i domaćina Marka Nastića, kao i goste – Veztax iz Slovenije i DJ Misjah iz Holandije. U okviru specijalnog DJ-seta nastupiće i Vlada Intellect i Aki Species, a ulaznice za ovu žurku već se nalaze u pretprodaji po ceni od svega 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Povezana vest:  Novi album grupe Skank Anansi do kraja godine