Demi-Lovato avgust10 razloga zašto svi vole Demi Lovato

Usprkos brojnim problemima u prošlosti, poput poremećaja u ishrani, ovisnosti, bipolarnog poremećaja i samopovređivanja, Demetria Devonne ‘Demi’ Lovato jača je no ikad.
Omiljena glumica i pevačica milionima tinejdžera širom sveta, pre dva dana je proslavila 22. rođendan, a MTV je to iskoristio kao povod da se prisetimi svega zbog čega je Demi inspiracija mnogima.
1.Demi se ne pretvara da je nešto što nije: ‘Nije me briga šta drugi misle o meni. Ono sam što jesam.’
2.Nije opsednuta svojim izgledom: bez problema se pojavljuje u javnosti bez make-upa na licu.
3. Ohrabruje mlade koji imaju problema s bullyingom da se hrabro suoče s time jer je i sama imala takvo iskustvo.
4. Porodica joj je jako bitna, a posebno je zaštitnički raspoložena prema svojoj mlađoj sestri Madison De La Garza, koju znamo kao Juanitu, kćerku Gabrielle Solis (Eva Longoria) iz ‘Očajnih domaćica’. ‘Htela sam dati Madison dobar primer i biti joj uzor, što jedno vreme sigurno nisam bila. Ona me inspirisala da se izlečim’, izjavila je jednom prilikom Demi.
5. Vrlo je otvoreno govorila o svojim problemima u medijima.
6. Mladima daje kul savete: ‘Uvek se fokusirajte na pozitivne stvari, nikad na negativne.’
7. Hejtere ne doživljava: ‘Dragi mrzitelji! Ne morate me voleti, jer ja volim vas. Svi smo jednaki, svi imamo dušu i svi imaju pravo biti voljeni.’
8. ‘Cili život sam pokušavala biti mršavica. Ali ja to jednostavno nisam. Kad sam to shvatila, sve se promenilo. Zavolite svoje nesavršenosti. Svi ste lepi’, poručila je Demi svojim fanovima.
9. Demi se aktivno zalaže za prava pripadnika LGBT zajednice.
10. Za razliku od mnogih mladih kolegica, Demi ima fantastičan vokal. ‘Ona je neverovatan talent. Ima jedan od najboljih glasova u pop muzici. Sa svojim glasom može napraviti što god želi. Sjajna je’, rekao je o Demi Ryan Tedder iz OneRepublica.

Povezana vest:  Poslušajte novi singl Majkla Džeksona i Akona "Hold My Hand"