SFR-1SUMMER FESTIVAL REPORT IZVEŠTAVA SA FRESH ISLAND I D FESTIVALA

Summer Festival report ove subote u 21:20 donosi izveštaje sa Fresh Island i D Festivala.

Na D Festivalu, koji je nedavno održan na Dorjanskom jezeru u Makedoniji, pored makedonskih bendova String Forces i Area, nastupio je i britanski elektro, hip hop sastav Stereo MC’s, koji je priredio nastup za pamćenje. D Festival je bio poslednja stanica WBAADT projekta (Western Balkan Adventure and Discovery Tour), internacionalne ture po Balkanu koja povezuje istaknute muzičke događaje iz pet balkanskih zemalja – Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Povezana vest:  Džastin Biber prijatelju za Božić poklonio automobil

Ali, pre D Festivala, Summer festival Report ekipa je još jednom posetila party ostrvo Pag i Fresh Island Festival gde je odražan Adria Dance Camp, u okviru kog je održan i MTV All Style Challenge u kom su učestvovali mladi plesači iz zemalja regiona. Ko je odneo pobedu na najurbanijem plesnom izazovu pogledajte u subotu u 21:20!

Povezana vest:  Forbs: Dr Dre najplaćeniji hip hop umetnik

Takođe Turistička organizacija Srbije predložiće vam neke zanimljive destinacije i događaje koje mogu da dodatno obogate vrele letnje dane, a u narednoj epizodi očekuje vas izveštaj sa Love Fest-a u Vrnjačkoj.

Saznate sve o najboljim letnjim festivalima u regionu i iskoristite leto do maksimuma! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:20. Za više informacija posetite mtv.rs!

Povezana vest:  Bojan Marović član žirija u pop takmičenju „Stars“

Reprize:

Nedelja u 17:20

Ponededeljak u 13:40

Utorak u 19:30

Sreda  u 16:30

Četvrtak u 13:40

Petak u 18:40