COLONIA 01Colonia na Bundekfestu najavljuje nastup za pamćenje

Najpopularnija dance grupa u Hrvatskoj Colonia atraktivnim će nastupom začiniti vruću zagrebačku jesen! Sadržajno najbogatiji do sada, Bundekfest će uskoro postati centralno mesto zabave hrvatske metropole, a grupa Colonia najavljuje nastup za pamćenje!
Najveći regionalni festival muzike, gastornomije i zabave Bundekfest, na prekrasnom jezeru Bundek, održaće se u periodu od 25. rujna do 05. oktobra, a bogati muzički program dodatno će začiniti najveća i najpopularnija dance grupa ovih prostora Colonia koja će nastupiti u petak, 25. septembra od 21 sati. Zagrebačkoj publici predstavit će aktualni singl Feniks ali i brojne druge hitove poput Sve oko mene je grijeh, Dok ljuljaju se kreveti, Déjà vu, Jača nego ikad i Milijun milja od nigdje.
-Nastup u srcu Zagreba je uvijek nešto posebno. Veselimo se druženju na Bundekfestu s našom publikom i jedva čekamo po prvi puta u Zagrebu izvesti naš aktualni singl „Feniks“ koji je ovaj tjedan zasjeo na prvo mjesto TOP 20 Hrvatskog radija. Bit će to sjajna večer! – izjavila je pevačica grupe Colonia Indira Levak.
Ovogodišnji Bundekfest najavljuje sadržajno najbogatije izdanje u svojoj istoriji; u jedanaest festivalskih dana očekuju nas nastupi brojnih domaćih i regionalnih zvezda, bogata gastro ponuda ali i sadržaji koji će Zagreb u prvim jesenskim danima učiniti evropskom festivalskom prestolnicom. Zagrebački Bundekfest ove je jeseni u društvu partnerskih gradova Beča, Budimpešte, Ljubljane i Rima. Evropske metropole zagrebačkoj će jeseni dati poseban šarm i ekskluzivno kulturno, gastro i zabavno putovanje. Svoj nastup na Bundekfestu do sada su potvrdili zagrebačka rock grupa Hladno Pivo i sarajevska muzička legenda Dino Merlin.

Povezana vest:  Disciplina dovela rokenrol pred šoping mol