GAF-LOGOKreativni kurs gitare 4. septembra u prostorijama Guitar Art Festivala u Sava Centru
 
Kreativni kurs gitare organizovao je predstavljanje svog metoda, programa i profesora za sve zainteresovane nove polaznike kursa.
Zainteresovani polaznici mogu dobiti sve potrebne informacije u četvrtak, 04. septembra od 18 do 20 časova u prostorijama Guitar Art Festivala u Sava Centru.
Polaznici će imati priliku da prisustvuju času kreativnog kursa Gitare, gde će se predstaviti metoda rada, nastavni plan i profesori. U okviru ovog termina biće omogućeno i testiranje nivoa znanja za one koji nisu potpuni početnici, kao i sluha i izbora instrumenta za početnike.
Ovaj program se razlikuje od standardnih časova gitare po tome što predstavlja dokazanu metodu koja se već 15 godina sprovodi u Džejkobs muzičkoj školi Univerziteta u Indijani.
Program svojim polaznicima omogućava sticanje praktičnog gitarskog znanja, teorije muzike i razvijanje Kulture kritičkog slušanja muzike odlazeći na najbolje koncerte.
Suština ovog programa je da svakom ko ima želju, bez obzira na godine ili predznanje, može da omogući da za samo četiri meseca nauči da svira gitaru.
Povezana vest:  Potvrđeno:Elton Džon dobio drugog sina, Ilajdžu