SOUND eksterijer
„SOUND“ ULAZI U SEPTEMBAR UZ TRI SJAJNE ŽURKE OVE NEDELJE
 
Na savskom keju u blizini Muzeja savremene umetnosti čeka vas klub na vodi „Sound“ koji okuplja najveseliju gradsku ekipu!
Dobra muzika ne zna za godine, pa će tako DJ Slipi i ove srede, 3. septembra, spajati decenije muzičkog stvaralaštva uz najveće hitove iz osamdesetih i devedesetih, ali i najbolje popularne trake. Veče je posvećeno pripadnicama lepšeg pola pa je tako za sve dame koje posete Sound do 1:30 posle ponoći piće besplatno!
Ovonedeljno izdanje Sound Rocks serijala u petak, 5. septembra, donosi specijalnu „Drinks 4 Chicks“ akciju u okviru koje će sve dame koje posete Sound moći da uživaju u besplatnom piću sve do 1:30 posle ponoći! Za muzički izbor ovog petka pobrinuće se rezident Oysha koji će imati i jednog specijalnog gosta.
Najbolja žurka subotom u gradu je na Sound-u, a i ove subote 6. septembra za odličnu atmosferu biće zaduženi Oysha i Mark Funk! Nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova je garantovan uz kvalitetan izbor muzike i najukusnije letnje koktele na reci.
Za sve infomacije i rezervacije pozovite 063.8071.853, a obavezno nas pratite na našoj Facebook stranici www.facebook.com/belgradesound.
Povezana vest:  Megadet i Slejer u aprilu u Zagrebu