Demi-Lovato kosaDemi Lovato zgrožena jer joj vređaju sestru

Demi Lovato oštro je odgovorila hejterima koji su se okomili na njenu mlađu sestru Madison De La Garza, našim gledaocima najpoznatiju po ulozi u seriji „Očajne domaćice“, u kojoj je glumila ćerku Gabrielle Solis, odnosno Eve Longorije.
Madison ima problema s kičmom, što su online mrzitelji iskoristili kao izgovor za napad na 12-godišnju glumicu u usponu.
Demi Lovato, njeza sestra koja je već u nekoliko navrata odgovorila hejterima s porukama ljubavi kako bi im pokazala da je ne diraju njihove uvrede, nije mogla ostati ravnodušna na napade na Madison.
-Njena bolest nije za šalu. Ja mogu izdržati napade, ali nemojte napadati 12-godišnju devojčicu koja vam nije ništa skrivila. Tužno je da se ovakve stvari, usprkos tolikim upozorenjima o online bullyingu, i dalje nastavljaju. Maddie, ti si divna i najdragoceniji si anđeo u mom životu, uvek ću te štititi. Volim te’, poručila je Demi putem twittera, što je naravno oduševilo njene vjerne fanove, lovaticse!
U ranijim je intervjuima Demi isticala da ju upravo mlađa sestra podstaknula da potraži stručnu pomoć zbog svojih problema sa samopovređivanjem, poremećajima u ishrani i zavisnosti. ‘Htela sam dati Madison dobar primer i biti joj uzor, što jedno vreme sigurno nisam bila. Ona me inspirisala da se izlečim – izjavila je jednom prilikom Demi, jedna 10 najvećih MTV-jevih zvezda ovoga leta (MTV’s Hottest Summer Superstar). 

Povezana vest:  Gven Stefani završila solo karijeru, vraća se u Nou Daut