Julien Duval15U prodaji prve ulaznice za INmusic festival, najvernijima besplatan ulaz!

Već je dobro poznato da se deseti INmusic festival održava od 22. do 24. juna iduće godine na dobro poznatoj lokaciji zagrebačkog Jaruna. Svi oni koji jako dobro znaju da će jubilarno izdanje festivala nadmašiti sva očekivanja, sada imaju priliku kupiti festivalsku ulaznicu po najpovoljnijim uslovima.
Kao i dosad, pripremljen je određen broj ulaznica za ranoranioce. Trodnevne festivalske ulaznice već su u prodaji i moguće ih je kupiti po ceni od samo 250 kuna. Ulaznice za ranoranioce biće moguće kupiti samo do 5. novembra putem službenih internet stranica INmusic festivala www.inmusicfestival.com. Ugrabite svoje ulaznice po najnižoj mogućoj ceni i uživajte na jednom od najboljih vuropskih festivala!
Pa iako ne postoji festival koji po tako povoljnim cenama nudi čak tri festivalska dana i brojne muzičke zvezde poput ovogodišnjih The Black Keys i Pixies, INmusic ide još jedan korak dalje. Najveći i najverniji fanovi festivala posebni su rođendanski gosti! Svi koji u svom posedu imaju ulaznice od prethodnih devet izdanja festivala, na poklon dobijaju ulaznicu za deseto izdanje. Evo šta morate učiniti da biste u junu iduće godine mogli potpuno besplatno uživati na Jarunu.
Ulaznice od svih dosad održanih izdanja fotografišite ili skenirajte tako da broj ulaznice bude jasno vidljiv te nam pošaljite sliku na [email protected]. Detalje ove akcije potražite na službenim internetskim stranicama festivala: www.inmusicfestival.com.
Već je najavljeno da će nulti dan postati prvi redovni dan festivala s punim programom gde će nastupiti prvi od headlinera festivala. Na taj način festival će u svom jubilarnom desetom izdanju trajati puna tri dana i to zahvaljujući očekivanoj pomoći Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Ovo je tek prvo od velikih iznenađenja koja se spremaju za iduću godinu tako da uskoro očekujte još vesti o tome što vas čeka na Jarunu.
Budite deo istorije INmusic festivala i dođite na njegovo deseto izdanje. Među prvima kupite ulaznicu za samo 250 kuna i nezaboravno se provedite. Vidimo se na Jarunu!

Povezana vest:  Tejlor Svift ipak izgubila ulogu u filmu “Les Miserables”