VRELO 1VELIKI BEOGRADSKI KONCERT GRUPE „VRELO“

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se 27. septembra sa početkom u 21 čas, u sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda, održati veliki beogradski koncert grupe „Vrelo“ u organizaciji World Music asocijacije Srbije.
Povod za održavanje koncerta je obeležavanje petnaestogodišnjice rada i objavljivanje DVD izdanja grupe „Vrelo Live: Pogledaj me kako pevam“. Na koncertu u Beogradu grupa će premijerno izvesti neke od pesama sa novog albuma, koji spremno čeka izdavača. Organizator koncerta, World Music asocijacije Srbije, najavljuje odličnu muziku, originalnu koreografiju, energiju koja osvaja i prijatna iznenađenja koja će za publiku prirediti članovi grupe.
DVD izdanje „Vrelo Live: Pogledaj me kako pevam“ objavljeno je pod etiketom WMAS Records (diskografska kuća World Music asocijacije Srbije), koja je osnovana 2007. godine sa ciljem da promoviše world music izdanja iz Srbije. Osnivač etikete je Oliver Đorđević, predsednik Upravnog odbora asocijacije.
Grupa „Vrelo“ započela je u aprilu 2014. seriju promotivnih koncerata po klubovima u Srbiji i inostranstvu. Beograđani će imati prilike da ih čuju 27. septembra u Domu omladine Beograda u sali „Amerikana“. Ulaznice za beogradski koncert mogu se kupiti po ceni od 500 dinara, na svim prodajnim mestima „Eventim“-a.

Povezana vest:  EKSKLUZIVNA MTV PREMIJERA, maNga „FLY TO STAY ALIVE“