Il Divo Press Shot Balcony

IL DIVO NA SCENI SA SIMFONIJSKIM ORKESTROM

Poznati kvartet IL DIVO koji će u Kombank Areni nastupiti 24. septembra, krenuo je prethodnog vikenda na drugi deo svetske turneje.
Pored novih pesama iz mjuzikala koje krase ovu turneju pod nazivom „A Musical Affair“, momci će na sceni dobiti višestruko pojačanje. Naime, uz najavljenu pevačicu, zvezdu Diznijevih filmova, Leu Salongu, Il DIVO će u Beogradu nastupiti i uz pratnju simfonijskog orkestra sa preko 30 članova. Orkestar dolazi iz Slovačke a ukazana im je čast da prate ovaj popularni svetski kvartet na celoj evropskoj turneji.
Uporedo sa nastupima, IL DIVO radi ubrzano i na snimanju francuske verzije njihovog poslednjeg albuma „A Musical Affair.“ Duete koje su u engleskoj verziji radili sa Barbrom Strejsend, Kristin Čenovet, Nikole Serzinger, Heder Hedli i Majklom Bolom (Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball) zamenjeni su izvođenjima sa poznatim francuskim zvezdama kao što su Angun, Vinsent Niklo, Lisa Anžel, Nataša St Pjer i Helena Segara (Angunn, Vincent Niclo, Lisa Angel, Natasha St Pier i Helene Segara).
Novi šou koji će IL DIVO prikazati na sceni Kombank Arene, 24. septembra, razvio je Brian Birk, dugogodišnji saradnik grupe IL DIVO i umetnički direktor koji je zaslužan i za seriju nastupa La Reve i Celine Dion u Las Vegasu, kao i Eltona Johna, Roda Stewarta i grupe The Killers.
Album „A Musical Affair“ prikazuje romantično i emotivno izvođenje pravih klasika kao što su „Some Enchanted Evening“ (South Pacific), „Bring Him Home,“ (Les Miserables), „Tonight,“ (West Side Story) i mnogih drugih, na njihov jedinstven, upečatljiv način. Moćni glas i savršena intonacija Lee Salonge obogatiće koncert ovog popularnog kvarteta kako solo, tako i zajedničkim, glamuroznim nastupima. Lea Salonga se proslavila u mjuziklu „Miss Saigon“ u ulozi Kim, koja joj je donela dve najprestižnije nagrade, „Olivier“ na britanskoj i „Tony“ na američkoj sceni, a svoj glas je pozajmljivala i Diznijevim princezama – Jasmin u animiranom filmu „Aladdin“ i FaMula u oba dela „Mulan“!
IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR: THE GREATEST SONGS OF BROADWAY LIVE turneja je četvrta svetska turneja Il Diva koja će se odvijati 10 meseci kroz 6 kontinenata i 138 koncerata.
Ulaznice se mogu naći po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Povezana vest:  Film "Fame Monster: The Lady Gaga Story" razbesneo pevačicu jer ne zna što će se u njemu otkriti