Tehnopolis 01 50x70cmTechnopolis 01: Opening Night 13. septembra u KC Grad

U okviru prethodno najavljenih gostovanja stranih dj umetnika i producenata u Kulturnom centru
Grad, pod nazivom Serious Techno Fun, predstavljamo vam nastup didzeja i producenta Andrea Deplana.
Andrea Deplano a.k.a. DJ NESS (Cagliari, Italija), dj i producent, trenutno je jedan od najangažovanijih mladih italijanskih klupskih umetnika u Evropi.
Karijeru je započeo vrlo mlad. Njegova naklonost ka elektronskoj muzici je produbljena njegovim ulaskom u vode zvučnog dizajna sredinom dvehiljaditih. Aktivno učestvujući u klupskom životu svog grada, već 2007. god. otvorio je prodavnicu ploča, ali i oformio prvu underground izdavačku kuću (Mono Records) u rodnom mestu. Njegova internacionalna dj karijera razvija se progresivno, jer je nekoliko vlasnika underground lejblova prepoznalo u Nessu veliki umetnički potencijal. Steve Stoll i Synewave su dovoljno visok benchmark koji to dokazuje.
Poslednje produkcijsko izdanje, koje Ness potpisuje, je saradnja sa dugogodišnjim prijateljem koji se krije iza imena Deepbass. U pitanju je Deepbass & Ness – Portal Dimension EP, za label Dynamic Reflection. 13. septembra 2014. u KC Gradu, Ness će imati nastup samo 2dana nakon nastupa u klubu Space na Ibici i samo jedan dan nakon nastupa u Miniklubu u Valensiji.
Lokalna podrška su legende beogradskog klabinga, Boža Podunavac i Mirko Lazarević.

Povezana vest:  Razišli se Dženifer Lopez i Mark Entoni!