Danijela - slika 1Danijela Martinović ponovo u Zagrebu
 
Manje od dve nedelje jeli nas od početka Bundekfesta 2014.! Jesenju zagrebačku muzičku priču dodatno će začiniti nastup jedne od najboljih i najtiražnijih hrvatskih pevačica svih vremena, splitske dive Danijele Martinović. Nakon dve godine, Danijela će ponovo stati pred zagrebačku publiku u petak, 26. septembra od 21 sat.
Neka mi ne svane, Pleši sa mnom, Ovako ne mogu dalje, Zovem te ja pesme su koje godinama greju srca širom regiona i koje s nestrpljenjem iščekuju brojni Danijelini zagrebački fanovi. Osim dobrih, starih evergreena na repertoaru, koji Danijela sprema za Bundekfest, naći će se i njeni najnoviji hitovi poput pesama Naivno malo pile, Iluzija i Brodolom.
-Jako sam  ponosna i sretna što sam dio ove sjajne priče. – izjavila je Danijela Martinović te dodala: – Čeka nas luda noć, bit će puno dobrih starih ali i novih pjesama i jedva čekam da ih zajedno, moji dragi prijatelji i ja, zapjevamo na Bundekfestu!
Bundekfest 2014. nas očekuje na jezeru Bundek od 25. septembra  – 05. oktobra, a biće ujedno najveći i najbogatiji do sada, čime postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj, ali i celom regionu. Nastup na Bundekfestu već su potvrdili zagrebački rockeri Hladno pivo koji zajedno sa grupom Silente otvaraju festival u četvrtak 25.09, grupa Colonia koja nastupa u petak 26.09., Tony Cetinski koji će zasvirati u subotu 27.09., sarajevska legenda Dino Merlin čiji nas nastup očekuje 03.10. te glazbeno – scenski program La Fiesta koji u Zagreb stiže u subotu, 04.10.
Povezana vest:  Bend Lorna Wing u subotu na zidiću Doma omladine Beograda