Sloba Markovic foto N.Djordjevic radionica klavijatura junZBOG VELIKOG INTERESOVANJA MMI ŠKOLA ORGANIZUJE DODATNU RADIONICU KLAVIJATURA

Škola moderne muzike – MMI organizuje reprizu radionice klavijatura koja će se održati u Ustanovi kulture Parobrod 23. septembra u 17h. Ulaz na radionicu je besplatan.
MMI škola je krenula sa serijom besplatnih muzičkih radionica koje se održavaju u Ustanovi kulture Parobrod. Do sada su veoma uspšno održane radionice bas gitare, klavijatura i gitare. Zbog velikog interesovanja i odlaganja zbog poplava, škola MMI je odlučila da organizuje dodatnu radionicu klavijatura.
Na prošloj radionici učestvovali su mnogobrojni klavijaturisti: Sonja Lončar, Vasil Hadžimanov, Aleksandar Saša Lokner, Kornelije Bata Kovač i Slobodan Marković. Svi zajedno su bili ispraćeni velikim aplauzom I činilo se kao da publika traži bis.
Upravo zbog tako velikog interesovanja MMI škola je odlučila da organizuje dodatnu radionicu klavijatura uz obećanje da će biti više sviranja. Ovog meseca možemo očekivati još jednu reprizu radionice vrhunskih majstora.
Na radionici će učestvovati poznati srpski klavijaturisti: Aleksandar Saša Lokner i Slobodan Marković.
Posetioci će imati prilike da vide i čuju o tehnikama sviranja srpskih eminentnih pijanista koji su pored svojih autorskih dela poznati i po tome što su radili muziku za pozorište, filmove i televiziju. Slobodan Marković će posetiocima pričati o harmonizaciji, dok će Aleksandar Saša Lokner posvetiti svoj čas Lazi Ristovskom.

Povezana vest:  NOVA GODINA 2011, Nova godina uz Sanšajn u Akademiji