Quartet-Feldman-Courvoisier--Caroline-MardokZbog velikog interesovanja za 30. Beogradski džez festival nove količine kompleta ulaznica po povlašćenoj ceni!

O velikom interesovanju publike za predstojeći jubilarni 30. Beogradski džez festival najbolje govori činjenica da su rasprodate svi kompleti ulaznica koji su do sad pušteni po privilegovanim cenama, najpre od 2500, potom od 2900 i od 3300 dinara!
Uz zahvalnost našoj stalnoj publici na podršci i poverenju, obaveštavamo javnost da će se, zbog velikog interesovanja ljubitelja džez muzike za program 30. BDžF, od danas u prodaji naći još jedna ograničena količina kompleta ulaznica za glavni program (najmanje 8 koncerata u 4 večeri) po ceni od 3900 dinara. Kompleti ulaznica po redovnoj ceni od 4500 dinara biće pušteni u prodaju kada i pojedinačne ulaznice: 1. oktobra.
Beogradski džez festival vam predstavlja i prvo veliko otkriće svog jubilarnog izdanja: Silvi Kurvoazije (Sylvie Courvoisier), rastuća zvezda svetskog džeza, izuzetno talentovana pijanistkinja poreklom iz Švajcarske. Ona će nastupiti 26. oktobra u sali Amerikana Doma omladine Beograda, u okviru dana posvećenog savremenoj evropskoj sceni.
Deo talasa fantastičnih novih umetnica u džez muzici, koji je najavila jedinstvena Patriša Barber (takođe ekskluzivna gošća BDžF pre nekoliko godina), Silvi Kurvoazije predstavlja izvođački i kompozitorski talenat koji se susreće samo jednom u svakoj generaciji. Njen ugled je višestruko potvrđen saradnjama sa nekim od najuglednijih autorskih ličnosti savremene džez scene, a najviše sa Džon Zornom, jednim od gurua modernog izraza! U Beogradu će nastupiti sa svojim najnovijim kvartetom u kome sarađuje sa svakako najboljim violinistom današnjice Markom Feldmanom, bliskim saradnikom upravo jedinstvenog Zorna.

Povezana vest:  Posle revolucionarnog nastupa u Severnoj Koreji, slovenački bend Laibach 9. decembra u Mikser houseu