By-Pass3 Novi spot grupe By-Pass za pesmu Tvrđava

Nakon pesama „Nedelja“, „Ništa nije večno“ i „Pustinja“, koje su najavljivale album „Pustinjom“, sledeći, četvrti po redu singl sa ovog albuma je „Tvrđava“.
Spot za singl „Tvrđava“ možete pogledati OVDE!
Video je premijerno prikazan na sajtu Balkanrock.com 22. septembra.
Rediteljka spota je Ivana Miljković, kamera – Ivana Miljković i Goran Štrbo, montaža – Ivana Miljković i Stefan Gaćeša. Video je snimljen tokom koncerta u beogradskom Centru za kulturu Božidarac.
Pančevački bend By-Pass objavio je 1. septembra za izdavačku kuću Multimedia Music dugoočekivani novi album – „Pustinjom“.
Bend će tokom jeseni i zime koncertno promovisati album „Pustinjom“; 19. septembra svirali su na obeležavanju rođendana sajta RockSvirke.com, 8. novembra nastupiće u novosadskom klubu CK13, a 22. novembra u beogradskom Domu omladine. Uskoro će se znati kompletan spisak koncerata.
„Pustinjom“ je ultimativno gitarsko izdanje sa tekstovima na maternjem jeziku jedne od najvećih tajni domaće muzičke scene. Sveže i unikatno viđenje različitih savremenih rock i heavy metal podžanrova koje svojim iskrenim i srčanim pristupom razoružava slušaoca.
„Vodič kroz surov ali neizbežan deo života, kako za nas koji smo ga napravili, tako i za one koji će ga slušati“, kaže o albumu Ana Deanović, basistkinja benda By-Pass.
Drugi album sastava By-Pass „Pustinjom“ sadrži 58 minuta kompetentne i posvećene svirke spakovane u 11 pesama. Snimljen je u studijima „Underground“ (Novi Beograd) i „3×2“ (Pančevo), produkciju potpisuju Vladimir Zdravković i Marko Jovanović Arthur, dok je za postprodukciju i mastering bio zadužen Geoff Pesche iz čuvenog Abbey Road studija u Londonu.
Album se u formatu diska može od 1. septembra kupiti u svim muzičkim prodavnicama u Srbiji, a dostupan je i u digitalnom obliku preko online servisa širom sveta (Deezer, iTunes, Amazon, Spotify, Google Play…).

Povezana vest:  Wardruna magijom nordijske tradicije očarala publiku na Tašu