acdc  ks3670610Novi album AC/DC, ‘ROCK OR BUST’, izlazi 02. decembra

Columbia Records sa ponosom najavljuje izlazak dugo iščekivanog novog studijskog albuma australijskih teškaša, AC/DC, ‘Rock or Bust’.
‘Rock or Bust’ izlazi nakon 6 godina pauze, a na njemu će se naći 11 novih pesama. ‘Rock or Bust’ je naslednik albuma „Black Ice“ (2008) koji je debitovao na mestu #1 u 31 zemlji sveta i dostigao skoro 8 miliona prodatih primeraka. ‘Rock or Bust’ snimljen je proleća ove godine u studiju Warehouse u Vankuveru, Kanada. AC/DC su ponovo radili sa producentom Brendanom O’Brienom i toncem Mikeom Fraserom.
Počevši od 27. septembra,kanal Turner Sports pustiće kratki teaser novog singla, ‘Play Ball’, kao deo kampanje kojom se obeležava kraj ovogodišnjeg takmičenja američke bejzbol lige.
‘Rock or Bust’ će biti prvi AC/DC album u karijeri dugoj 41 godinu, koji su snimili bez člana osnivača grupe, Malcolma Younga. Ranije ove godine, AC/DC su objavili saopštenje da će zbog bolesti Malcom uzeti pauzu. Na žalost, zbog prirode njegove bolesti, Malcom se povlači iz benda. Tokom buduće turneje kojom AC/DC planira da promoviše album „Rock Or Bust“, umesto Malcoma, sviraće njegov i Angusov nećak, Stevie. Stevie Young, nećak osnivača grupe AC/DC, svirao je ritam gitaru na albumu „Rock Or Bust“ i pratiće bend na budućoj turneji.

Povezana vest:  OGROMNO INTERESOVANJE ZA EXIT AVANTURU ULAZNICE S POPUSTOM JOŠ SAMO TRI DANA