000 Ina McLaughlin

JOHN MCLAUGHLIN LEGENDARNI DŽEZ FJUŽN MAESTRO 6. NOVEMBRA U DOMU SINDIKATA

Legendarni jazz fusion maestro na gitari, John McLaughlin, gostovaće u Domu Sindikata, 6. novembra!
Mnogi ga smatraju jednim od najuticajnijih i tehnički najboljih gitarista svih vremena, koji je ovladao izuzetno velikim rasponom stilova i žanrova, među kojima su džez, indijska klasična muzika, flamenko i fjužn.
Muzičar čije se ime izgovara sa puno poštovanja, John McLaughlin, može da se pohvali biografijom kakvu ima malo koji muzičar na planeti!
Od grupe Milesa Davisa,„The Rolling Stones“-a, Carlosa Santane, Gitarskog tria s gitaristima Pacom de Luciom i Larry Coryellom, do muzike za balet i Filharmonije Los Anđelesa, u svojoj skoro 40 godina dugoj karijeri, John McLaughlin je snimio preko neverovatnih 40 albuma, a ove godine izdaje i novi studijski album!
Ovaj virtuoz uskoro kreće na evropsku turneju sa svojim džez kvartetom, „The 4th Dimension“ koga još čine i Garry Husband, Etienne Mbappe, Ranjit Barot, a u tom sastavu će još jednom posetiti Beograd i pokloniti mu svirku od koje zastaje dah!
Ulaznice će biti u prodaji od petka, 3.10, po cenama od 2600, 3200 i 3900 na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Povezana vest:  Nesvakidašnji spoj – Manu Kače i Matija Dedić u zajedničkom nastupu u Beogradu