LinkinParkPR2012THE RIDE: LINKIN PARK
 
U novoj epizodi MTV-jevog muzičkog dokumentarnog serijala, The Ride, članovi kalifornijskog nu-metal sastava Linkin Park otkriće najbitnije, prelomne trenutke koji su najviše imali uticaja na njihov privatni i profesionalni život.
Linkin Park su kreirali sopstveni žanr. Njihova metal/hip-hop/rock mešavina odvela je šestočlanu grupu iz kalifornijske u svetsku slavu, uz prodaju od 15 miliona ploča tokom tog putešestvija. Peti studijski album Linkin Parka, „Living Things“, iz 2012. godine osvojio je američke liste u prvoj nedelji lansiranja, a njihova prateća turneja je još jednom potvrdila njihovu reputaciju retko spektakularnih izvođača današnjice. Međutim, dok danas ceo svet napamet zna stihove njihovih pesama, mnogi ne znaju kako je izgledao njihov put do slave.  Upravo će u emisiji The Ride oni otkriti kako je izgledala avantura penjanja do vrha.
Dok Chester, Mike, Brad, Dave, Rob i Joe budu pričali svoju verziju njihovog uspeha, videćete još i kako izgleda užurbani, glamurozni, ali i naporani životi na putu članovi Linkin Parka, u studiju i iza scene.
U narednim nedeljama, ponedeljkom od 19:00 i reprizno petkom od 21:50 i subotom u 22:30, The Ride će ugostiti Jennifer Hudson, hip hop duo Macklemore & Ryan Lewis i Demi Lovato.
Premijera: Ponedeljak u 19:00
Reprize: petak u 21:50 i subota u 22:30
Povezana vest:  Roll Intro Tape u knjižarama!