Rihanne muke tokom snimanja albuma

rated-rDvadsetjednogodišnja pevačica Rihanna raskinula je s reperom Chrisom Brownom u februaru ove godine nakon što je dobila od njega takve batine da je završila kod doktora u hitnoj pomoći. Rihannna je uspela da se izbori sa svim onim to je usledelo posle tog napada, čak je i svojom pričom odlučila da pomogne ženama širom sveta da shavte da je nasilje nešto je što je apsolutno neprihvatljivo.
Ali kao što to uvek bia u pojednim trenucima naviru nam stara sećanja i počnu da stvaraju problemčiće. Tako je bilo i sa Rihannom dok je vredno radila na svom četvrtom albumu „Rated R“, na snimanju probudila su se osećanja koji su joj zadavala muku.  
-Ovaj album je najbliži mom srcu. Na njemu sam se previše otvorila, prepustila emocijama i postala malo ranjiva. Sve je zapisano na njemu – izjavila je Rihanna.
Tek sada kada se album pojavio na tržištu, kaže da može da ga presluša na miru, jer dok je trajalo snimanje priznaje da nije mogla da sluša svoje demo snimnke, pošto je to bilo prebolno za nju i zato je svaki put kada bi neko izrazio želju da presluša neku pesemu jednostavno izašla iz studija. 

Povezana vest: