Filip Dizdar Ona znaMTV PREMIJERA: FILIP DIZDAR „ONA ZNA“ I KONVOJ „RADOST I VESELJE“
 
MTV Premijera u ponedeljak u 20 časova predstavlja nova video ostvarenja Filipa Dizdara za pesmu „Ona zna“ i grupe Konvoj za „Radost i veselje“.
„Smeh, romantika, šok. Recimo da bi to bio najbolji kratki opis mog novog video broja… Simpatična priča o fatalnoj ženi koju ni Supermen, kojeg tumačim naravno – ja, ne uspeva da osvoji. Svakako preporučam da odvojite vreme i dobro se skoncentrišite pre nego što počnete da gledate ovaj video strip prepun detalja i zanimljivih situacija koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim!“ savetuje Filip Dizdar i opisuje video izdanje svog aktualnog singla „Ona zna“.
Pesmu „Ona zna“, za čiju su se produkciju pobrinuli Alan Dović i Andrej Lončarić, zvukom je obogatila brass sekcija koju sačinjavaju poznati hrvatski saksofonista Igor Geržina, Milan Raič, Aljoša Dereta i Roko Marin. Nikola Babić odsvirao je bubnjeve, Alan Dović se pobrinuo za gitaru i klavijature, a Filip je ovom prilikom odsvirao i usnu harmoniku.
Produkcije i režije spota i ovog puta se uhvatio sam autor pesme, Filip Dizdar, što je uz iscrpnu ulogu u samom videu, za njega bio zaista veliki zalogaj. No, zahvaljujući profesionalnoj i zabavnoj ekipi iza i ispred kamera, Filip je uspeo da kao finalni proizvod dobije upravo ono što je u startu i zamislio. Za samim kamerama vrhunski su se snašli Matija Petrović i Ivica Vranjić.
U spotu se ovaj put pojavljuje više glumaca, koji su svi redom Filipovi bliski prijatelji pa je i samo snimanje bilo u ‘zafrkantskom tonu’. Glavna ženska uloga u spotu pripala je mladoj glumici Barbari Bilić koju je publika mogla da upoznati u seriji „Zora Dubrovačka“. ‘Barbara se odlično snašla u ulozi fatalne žene i ne mogu biti zadovoljniji kako je sve ispalo!’-  zadovoljno govori Filip o glavnoj junakinji svog novog video uratka. U spotu su se Barbari i Filipu glumački pridružili i Matija Salmanić, Ivan Cesar, Branimir Kurtanjek, Petar Krajačić Vilović, Alan Dović, Roko Marin, Aljoša Dereta i Milan Raič.
Pesma „Ona zna“ je, od samog izlaska sredinom leta do sada jako dobro primljena kod publike i već sedam nedelja se nalazi na HR Top 40 listi, a Filip se nada i veruje kako će joj spot dodatno dati na karakteru održati je aktualnom još neko vreme.
Poznati sarajevski bend Konvoj premijerno prikazuje videospot za novi singl „Radost i veselje“. Spot je sniman u prostorima Bosanskog kulturnog centra, a režiju potpisuje produkcijska kuća „Klicker“. U produkciji je učestvovala mnogobrojna ekipa koju predvode: glumci Elma Juković i Senad Alihodžić, kostimografkinja Belma Žiško, makeup artist Renata Ponjević i fotografkinja Imrana Kapetanović. Podršku snimanju spota pružili su Sarajevska pivara, Casting Agency „Zona“ i produkcija „Naš film“.
Bend Konvoj danas čine: Hamo Salihbegović (solo gitara, back vokal), Nedžad Merdžanović (lead vokal, gitara), Haris Varajić (bas gitara, back vokal), Bojan Crnogorac (bubnjevi, back vokal).
„Radost i veselje“ je, kao i prethodni singl „O Slobodi“, baziran na sirovijem zvuku zasnovanom na električnim gitarama i beskompromisnoj svirci. On je ujedno i najavni singl petog studijskog albuma grupe, koji će u izdanju Tropika biti predstavljen narednog meseca.

MTV Premijera – Filip Dizdar „Ona zna“ i Konvoj „Radost i veselje“

Povezana vest:  U sredu O'DEER i LepicLepic, a u četvrtak ONE BIG HELL i NOVA na Akademiji

Ponedeljak, 13. Oktobar u 20:00 na MTV kanalu i MTV.rs