TINASHE MS SHOT 07 080-61593508 s

Obratite pažnju na pevačicu Tinashe

Tinashé Jorgensen Kachingwe (rođena 06.02.1993.), američka je pevačica, kantautorka, bivši model, igračica i glumica. Njeno ime na maternjem jeziku njenog oca, poreklom iz Zimbabvea, znači „Bog je sa nama“. 2012. objavila je dva demo snimka koja su joj donela ugovor sa kućom RCA. Mlada i talentovana,Tinashe, je nedavno objavila prvi solo album, „Aquarius“.
„Aquarius“, neverovatni debi album mlade Tinashe, bez muke uklapa njene R’n’B korene, Hip Hop samouverenost i progresivni zvuk u sveobuhvatnu celinu, slažu se muzički mediji u Americi.
Sa albuma je do sada skinuto tri singla, „2 On“ Featuring ScHoolboy Q, „Pretend“ featuring A$AP Rocky i najaktuelniji „Bet“ feat. Devonté Hynes.
Singl , „2 On“ Feat. ScHoolboy Q omogućio je proboj ovoj egzotičnoj lepotici , a nedavno je dostigao zlatni tiraž. Na #1 mestu R’n’B top liste provela je 4 nedelje, a po mišljenju medija USA Today, The New York Post, MTV, VIBE, BET, jedna je od najboljih pesama ovog leta.
Video spot, koji je do sada ima preko 25 miliona pregleda, možete pogledati OVDE!
Spot za singl „Pretend“, čiji je producent Detail, pohvaljen je od strane portala Stereogum i Complex, a možete ga pogledati OVDE!
Na ploči „Aquuarius“ radili su DJ Mustard, Redwine i DJ Marley („2 On“ featuring ScHoolboy Q), Detail („Pretend“ feat. A$AP Rocky), Stargate („All Hands On Deck,“ „Feels Like Vegas“), DJ Dahi i Blood Diamonds („Bet“ feat. Devonté Hynes), Boi-1da („Cold Sweat“), kao i sama Tinashe lično, između ostalog.

Povezana vest:  Tom Džons 15. Juna u Kombank areni

Aquarius –redosled pesama:
1. Aquarius
2. Bet ft. Devonté Hynes
3. Cold Sweat
4. Nightfall (Interlude)
5. 2 On ft. ScHoolboy Q
6. How Many Times ft. Future
7. What Is There To Lose (Interlude)
8. Pretend Ft. A$AP Rocky
9. All Hands On Deck
10. Indigo Child
11. Far Side Of The Moon
12. The Calm (Interlude)
13. Feels Like Vegas
14. Thug Cry
15. Deep In The Night (Interlude)
16. Bated Breath
17. Wild Fire
18. The Storm (Interlude)

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Sledeća faza "boot camp" - radni kamp!

Kao glumica, Tinashe se do sada pojavila na velikom platnu u filmu „Polar Express“ pored Toma Hanksa, a na malom ekranu u seriji „Dva i po muškarca“.