VAN GOGH - LICEM U LICE TOUR PHOTO by Nebojsa babicPOŽURITE I GLASAJTE ZA MTV BEST ADRIA ACT GLASANJE TRAJE DO SREDE, 22. OKTOBRA, U PONOĆ NA WWW.MTVEMA.COM

Ostalo je još malo vremena do kraja glasanja za MTV Best Adria Act nagradu za koju su ove godine nominovani Van Gogh, Vatra, Gramatik, Punčke i Who See, a samo od vas zavisi ko će biti pobednik!
Za vaše favorite za MTV Best Adria Act možete da glasate do srede, 22. oktobra u ponoć na www.mtvema.com, a već u četvrtak, 23. oktobra u podne, biće objavljen najbolji regionalni izvođač!
Pobednik ove faze nastaviće u sledeći krug takmičenja gde će se boriti za titulu Najboljeg izvođača Istočne Evrope. Glasanje za ovu fazu trajaće do 29. oktobra u ponoć, takođe na sajtu mtvema.com. Pobednik iz ovog kruga odmeriće snage sa pobednicima iz ostalih delova Evrope kada će se boriti za zvanje Najboljeg evropskog izvođača (Best European Act). Najbolji izvođač iz Evrope krenuće u poslednju rundu glasanja za titulu Worldwide Act i pobednik će biti objavljen na dodeli u Glazgovu, 9. novembra.
Požurite i dajte glas svom favoritu na www.mtvema.com do srede, 22. oktobra u ponoć!

Povezana vest:  Pink Floyd u izvođenju supergrupe Nicka Masona 1. juna u Belexpo centru