kkn3

Kanda, Kodža i Nebojša koncertima promovišu novi album

Bend Kanda, Kodža i Nebojša započeli su koncertnu promociju novog albuma „Volja za noć“ nastupima u Sarajevu i Bratuncu, a slede dva velika koncerta u Novom Sadu i Beogradu 8, odnosno 14. novembra.
Novosadski koncert će biti održan u klubu The Quarter, dok će Beograđani imati prilike da uživo čuju novi materijal benda u Domu omladine Beograda, a gosti na koncertu u prestonici biće crnogorski sastav Autogeni trening.
Album „Volja za noć“ kritika je opisala kao višeslojnu ploču koja će svakim slušanjem pružiti nešto novo, ističući pored interesantnih muzičkih rešenja i produkcije na višem nivou ispovedne tekstove sa nesumnjivom literarnom vrednošću.
Ono po čemu će ovi koncerti biti zanimljivi jeste i to da će predstaviti domaćoj publici Boška Stanojevića Boleta, koji je na mestu basiste zamenio dosadašnjeg člana Ognjena Beadera.
Stanojevićev do sada najpoznatiji muzički angažman predstavlja saradnja sa sastavom EKV u poslednjim mesecima delovanja benda.
Ulaznice po ceni od 500 dinara za novosadski koncert su u pretprodaji na Gigs Tix prodajnim mestima. Za beogradski koncert, ograničen je broj ulaznica po promo ceni od 500 dinara, a mogu se nabaviti u kafeu Šikarica (Skadarska 22).
Nakon promo perioda pretprodajna cena ulaznice iznosiće 600 dinara u kafeu Šikarica i Eventim prodajnim mestima.
Fizičko izdanje albuma „Volja za noć“ (cd) i digitalno izdanje albuma (deezer, tunes, wimp, spotify) pojaviće se u narednih nekoliko dana u organizaciji izdavačke kuće Odlican Hrčak, navodi se u saopštenju te kuće.

Povezana vest:  ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ODRŽAO SPEKTAKULARAN KONCERT “DVA SVETA” U RODNOM VALJEVU