BRING ME THE HORIZONPogledajte novi singl BRING ME THE HORIZON „Drown“

Poslušajte novu pesmu britanskog deathcore benda Bring Me The Horizon, koja podiže uzbunu pred pred njihov dosada naveći koncert zakazan u londonskoj Wembly Areni za 05. decembar. Singlom „Drown“ bend nastavlja misiju da njihove savršeno žestoke metalne himne dovedu do što većeg broja slušalaca.
Pogledajte spot za „Drown“ OVDE!
Nakon prvog albuma „Sempiternal“ Bring Me The Horizon su se jako dobro pozicionirali na muzičkoj mapi i postali bitan izvozni produkt Britanije, pri čemu su svoj debi album prodali u preko 450.000 primeraka,istovremeno osvojivši vrhove top lista u Australiji,Britaniji i Americi.
Osvojili su čak 5 Kerang nagrada, uključujuči i onu za najbolji bend uživo(2014), kao i nagrade Alternative Press za „najbolji internacionalni bend“ i „najbolji album“(„Sempiternal“). Tokom prošle i ove godine, BMTH su žestoko prašili po svim kontinentima i imali dva rasprodata koncerta u Brixton Academy u Londonu.
Singl „Drown“ najavljuje lagano novi album, zbog koga bend planira da uđe u studio početkom naredne godine.
Oli Sykes (pevač), Lee Malia (glavna gitara), Matt Kean (basista), Matt Nicholls (bubnjar) i Jordan Fish (klavijature) vraćaju se sa moćnom melodičnom stadionskom himnom, koja „preti“ da njihov naredni album lansira u stratosferu! Ko može da im odoli?

Povezana vest:  Miss Kittin se vraća Beogradu uz veliku žurku u Barutani!