Julien Duval15Ulaznice za ranoranioce za jubilarni deseti INmusic festival u prodaji još samo do srede, 5. novembra

Ostala su samo tri dana za uhvatiti ulaznice za ranoranioce koje vam omogućuju ulaz na jubilarni deseti INmusic festival i u kamp ovog najvećeg i najcenjenijeg hrvatskog festivala na otvorenom koji će se odviti od 22. do 24. juna iduće godine. Za svega 250 kuna tu su tri puna dana festivala začinjena s nekim od najtraženijih svetskih headlinera. Pridodate li tome još 150 kuna, zagarantovali ste si sedam nezaboravnih dana kampiranja na čak dva, posebno za kampere rezervisana, jarunska otoka.
Kao i svake godine dosad, iduća godina za INmusic festival znači i idući iskorak. Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog nastupa The Black Keys, Pixies, Foals, MGMT, zatim povezivanja Otoka mladosti i Otoka Trešnjevka impresivnim stometarskim pontonskim mostom, 2015. godina označiće osvajanje još jednog jarunskog otoka i još jednog punog festivalskog dana koji umesto zagrejavanja pruža punokrvno festivalsko iskustvo muzike i zabave.
Kamp će za svoje posetitelje osigurati sve divote kao i ove godine. Biće tu internet, topla voda, punjenje mobilnih i laptopova, trgovina, mogućnost čuvanja osobnih stvari, poseban muzički stage, kupanje na plaži rezervisanoj samo za posetioce kampa, rolanje, skatepark, jedrenje, veslanje, izleti na atraktivne lokacije… sve to, ali na znatno većoj površini dodatnog Otoka Univerzijade.
Ne treba zaboraviti ni rođendansko raspoloženje INmusic festivala. Samo se jednom slavi deseti jubilej, stoga će najveći i najverniji fanovi festivala biti posebni rođendanski gosti! Svi koji u svom posedu imaju ulaznice od prethodnih devet izdanja festivala, na poklon dobijaju ulaznicu za deseto izdanje. Sve detalje ove slavljeničke akcije potražite na službenim stranicama festivala www.inmusicfestival.com
Požurite na prodajna mesta INmusic festivala ili na službene stranice www.inmusicfestival.com i ugrabite najpovoljniju priliku za nezaboravan provod na jubilarnom desetom INmusic festivalu i užitak uz sve blagodati sedmodnevnog kampa.

Povezana vest:  "Selo Banja", novi video grupe Jakarta