NYE-MikserDOČEK NOVE 2015.
Letu štuke, Lollobrigida, Sajsi MC i Samo ljubav za Novu godinu u Mikseru
 
Savamala je spremna za 2015. godinu! Nećemo je dočekati običnom žurkom i uvek istim aranžmanima, već pripremamo ozbiljno dobar muzički doživljaj uz najomiljenije izvođače iz regiona. Očekuje vas novotalasna rok ekipa, dens senzacija, nezaobilazni rep bitovi i ritmovi ljubavi, i zato – Everybody in the (Mikser) House!
31. decembra u Mikser House nam dolaze obožavane Sarajlije LETU ŠTUKE, pop denseri iz Zagreba LOLLOBRIGIDA, poštena žena i reperka iz Beograda SAJSI MC i DJ duo SAMO LJUBAV, Ewox & Tamarinski. Započnite novogodišnje veče traženjem „Mjesta za dvoje“ pod „Suncem“, nastavite trošenjem kalorija uz „Sladoled i kokice“ i „Lajkiranje“, a završite uz, šta drugo, nego „Ljubav“!
Letu Štuke je bosanskohercegovačka rok grupa nastala 1986. godine u Sarajevu pod uticajem punka i novog talasa, kada se članovi grupe priključuju post novotalasnom pokretu, stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi.
Bend čine: Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara).
Lollobrigida je muzički sastav koji odlikuje prepoznatljivi electro pop disco dance zvuk. Na njihovim koncertima zaljubilo se puno parova, istrošilo mnogo kalorija i iznojile litre znoja.
Preživeli su zajedno saobraćajne nesreće, operacije glasnih žica, krađe opreme, zaljubljivanja, odljubljivanja, trudnoće, nagrade, depresije i euforije. Tu su i nakon 10 godina, jer ne mogu bez sve te muke. Na njihovoj svirci ćete se iskakati, naplesati, složiti ko lego kockice i ozdraviti dušu!
Sajsi Mc – Ivana Rašić, reperka iz Beograda, poznatija pod pseudonimom Sajsi MC, svoj prvi javni nastup je imala na rep festivalu u „Barutani“, nakon čega je formirala bend „Sajsi“, kada i počinje njena karijera.
Ewox i Tamarinsky već dve godine osvajaju beogradske klupske podijume, a njihovo veoma moćno oružje u tom poduhvatu je B2B DJ set prepun pozitivnih i isceliteljskih performansi. Dok puštaju muziku oni šeruju SAMO LJUBAV, a za novogodišnji nastup u Mikser House-u pripremiće poseban set koji će vas jednostavno naterati da se istopite.
Karte za novogodišnje veče u najkreativnijoj i najuzbudljivijoj beogradskoj četvti nabavite u Mikser House-u i na svim ostalim prodajnim mestima Gigs Tixa. Cene je 2000 dinara za prvih 300 karata, naredna cena će biti 2500 dinara, dok će od 25. decembra cena biti 3000 dinara.
 
Povezana vest:  Pink čeka bebu