anahi_dom_sindikata_2PREMIO JUVENTUD

Anahi nominovana u devet kategorija

 

Mlada latino zvezda, pevačica Anai (Anahi) nominovana je u čak devet kategorija za prestižne nagrade Premio Juventud, koje dodeljuje Univision za najbolja dostignuća u muzici, filmu, sportu i modi. Nominacija Anai u devet kategorija, uključujući i dve najvažnije za Pop umetnika godine i Idola godine, najveće je iznenađenje u sedmogodišnjoj tradiciji dodeljivanja ovih priznanja s obzirom da je njen prvi solistički album „Mi Delirio“ dobio loše kritike.

Povezana vest:  CRVENE I BELE RUŽE ZA GANSE I BAKINA SUPA ZA NEW ORDER

Sa druge strane, Premios Juventud nagrade su jedine na svetu u kojima obožavaoci imaju totalnu kontrolu i učešće u celom procesu, od biranja nominovanih do odlučivanja. Anai, koja je tri puta nastupila u Beogradu – dva puta sa bendom RBD i u martu samostalno, kao članica popularnog latino benda RBD, očigledno je povukla veliki broj fanova.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD



Veliki broj nominacija dobili su i Aventura i pevač iz Porto Rika – Chayanne. Neočekivano su nominovani i Thalia i Ricky Martin, dok su izvođači kao Tito El Bambino i Daddy Yankee, za razliku od prošlih godina, sad prošli nezapaženo.

Ostale Latino zvezde koje se „bore“ za nagrade su junak telenovela William Levy, meksička zvezda Espinoza Paz i glumac Gael Garcia Bernal. Premios Juventud  dodela nagrada održaće se 15. jula u prostoru Miami Bank United Center.

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Bojana oduševila Bečlije,incident sa zastavom Velike Albanije