super-soul-coverSUPER SOUL WEEKEND @ LEILA

Leila Records and Books (Kralja Petra 41) vas poziva na SUPER SOUL WEEKEND u subotu 07.11. i nedelju 08.11. od 22h. Ulaz je slobodan!
DJ Funky Junkie friends & fans page već skoro tri decenije vrti muziku i radi na popularizaciji funka širom naše zemlje i u inostranstvu. Poznat je po tome što u svom setu sa ploča kombinuje sve vrste crnog zvuka na čijoj popularizaciji radi dugo. Osim kompilacija „Idi, igraj!“ na kojima je reanimirao neke stvari iz muzičke produkcije iz bivše Jugoslavije i popularizovao ih među DJ-evima i kolekcionarima iz celog sveta, u ponedeljak mu izlazi EP sa editima pesama iz Ex-YU riznice za izdavačku kucu „Vehicle Records“. Ovo je drugi put da će se naći za gramofonima u Leila Records and Books.
DJ Goce nam dolazi iz Skopja i nije nepoznat beogradskoj publici. Poznat je i kao DJ Goce SAF, po prvom makedonskom rap bendu čiji je bio i osnivač. Krase ga izuzetna tehnika miksovanja, bravure na točkovima od čelika i besprekoran izbor muzike. Veliki je kolekcionar ploča, i za miks pultom i u studiju je sarađivao za mnogim čuvenim imenima iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i brojnim svetskim izvođačima.

Povezana vest:  Najuspešniji DJ i producent svih vremena Calvin Harris predvodi više od 60 novih izvođača na EXIT festivalu!

Očekuju nas dve večeri lude zabave!
Petak, 07.11. u 22h DJ FUNKY JUNKIE
Subota, 08.11. u 22h DJ GOCE (MK)