Vlado Georgiev

Vlado Georgiev 21. novembra u Novom Sadu

Posle spektakularnog solističkog koncerta u Kombank Areni, Vlado Georgieva će održati concert u Novom Sadu 21. novembra. U prodaju su puštene ulaznice za koncert koje će domaći kantautor održati u hali SPENS u Novom Sadu, sa početkom od 20.30 časova. Prvi kontigent ulaznica po cenama od 1.000 za parter i 1.300 dinara za tribine (Zapad I) je pušten u prodaju. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Spensa, kao i u svim prodajnim objektima WinWin-a, a dostupne su i online prodajom na sajtu www.ddtickets.rs.

Povezana vest:  Avril Lavinj snimala novi spot! (VIDEO)

Posle solističkog koncera u Kombank Areni kojim je pomerio granice na način koji još uvek nije viđen na našim prostorima, u istom stilu, ali uz posebno iznenađenje, domaći kantautor predstaviće se i publici u Novom Sadu u okviru nastavka turneje „Daljina“.

-Uvek se radujem koncertima u Novom Sadu, pre svega zbog publike, koju, ponavljam se, ali zaslužili su, posebno volim. Posle koncerta u Areni, oni su prvi koji će imati potpuno drugačije iskustvo od svega na šta sam ih do sada navikao. I u tehničkom, produkcijskom i scensko-vizuelnom smislu biće ovo koncert na nivou onoga koji sam održao u junu mesecu u Beogradu, a planirano je i iznenađenje, nešto što ću po prvi put u toku moje karijere izvesti na koncertu. Verujem da će publika uživati, a ja koristim ovu priliku da ih pozovem na druženje zakazano za 21. novembar – izjavio je Vlado Georgiev.

Povezana vest:  Koncert grupe Shaderwan Code u Zagrebu 15. novembra