ZAA1KONCERT BENDA ZAA U NIŠKOM KLUBU FEEDBACK
 
Kruševački ZAA, posle nedavno objavljenog albuma What About, fenomenalnog nastupa na koncertu sastava S.A.R.S. u Zagrebu i velikog beogradskog koncerta u Mikser Hausu, dolazi u niški klub Feedback 21. novembra. Publika će pored singlova koji su već postali hitovi: ’99 Hope, What About, I Drive, Time, moći da čuje i sedam potpuno novih pesama, kao i odabrane numere iz celokupne diskografije benda.
Karte za koncert čiji je početak zakazan za 22 časa, dostupne su u pretprodaji po ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena biti 400.
Album What About, čije je izdanje omogućila izdavačka kuća Lampshade Media, debitovao je u oktobru kao 7. na Deezer listi albuma, a ubrzo je dospeo i na prvo mesto u kategoriji reggae albuma.
What About predstavlja korak dalje u razvoju muzičkog izraza benda i donosi znatno čvršći zvuk u odnosu na dva prethodna. Iako su i dalje dominantni ska i reggae ritmovi, oni više nisu toliko u prvom planu, i ustupaju mesto rock ‘n’ roll zvuku, a pesme su istovremeno i tvrde i živahne, i prepoznatljive i neočekivane. U žanrovskom smislu, album se može okarakterisati kao post-rock-reggae ili crossover sa elementima reggae muzike. Tekstovi su primetno slikovitiji, sa više metafora, stih slobodniji, a poruke vatrenije.
What About je snimljen u studijima Sweepunk i Byrd u Kruševcu. Snimatelj i producent je Zoran Vasić, klavijaturista benda. Pored članova benda u snimanju albuma su učestvovali i Tamara  Ristić, vokal (’99 Hope, Time, What About), Manolo Slaughterspin, scratch (Time), Andrija Petrović, trombon (What About). Dizajn omota potpisuje Aleksandra Nasković.
Nakon Niša ZAA će nastupiti 22. novembra u klubu Gruv, u Leskovcu, 5. decembra u Smederevu (The George Bar), 6. decembra u Srpskom pub-u, u Čačku, 27. decembra u Ljubljani u Gala Hali, kao i u brojnim drugim mestima širom regiona.
Povezana vest:  PROMOCIJA ALBUMA DŽENANA LONČAREVIĆA, Mini koncert na Košutnjaku