bolesnKoncert grupa Sharks, Snakes & Planes i Bolesna štenad u Domu omladine

U subotu, 13. decembra u 21h, grupe Sharks, Snakes & Planes i Bolesna Štenad će održati zajednički beogradski koncert u Domu omladine Beograda (sala Amerikana). Kao gosti na koncertu nastupiće persepktivni sastav Vizelj koji će tom prilikom predstaviti nove pesme na kojima uveliko rade.

SHARKS, SNAKES & PLANES

(ajkule, zmije & avioni) je bend koji je nastao krajem 2010. godine u staroj Beogradskoj industrijskoj zoni. Tematika kojom se bend bavi je mešavina raznih primalnih emocija, životnih priča i sam pokušaj da se publici ponovo prenese poruka o nekakvoj iskrenosti i prijateljstvu, koja se zagubila negde u toku prethodne decenije.

Najnoviji EP Nebeska mehanika bend je promovisao u toku 2013 i 2014. godine. Više od 60 koncerata, u 20 gradova u Srbiji i regionu, koncerti na kojima su nastupali između ostalih kao specijalni gosti na najvećem do sada održanom koncertu Bajage i Instruktora na Kalemegdanu, festivalima poput beogradskog Beer Fest-a, Rock Village-a, Šumadija Fest-a, humanitarnog Noć za pomoć u Domu omladine, otvaranje nove sezone Barutane sa Decom Loših Muzičara, klub Quarter u Novom Sadu.

Povezana vest:  Darkwood Dub za početak 2016. u Domu omladine Beograda

Nakon tri odlično prihvaćena spota od strane publike i kritike („Nebeska mehanika“, „Mi plovimo jugom“ i „Crni gnoj“), singlovi su se našli na svim relevantnim top listama u celom regionu.

Poslednji „live“ nastup u Beogradu bio je ovogodišnji Belgrade Beer Fest, kao i „tajni“ koncert koji je bend održao samo za najvernije fanove na posebnoj i samo njima znanoj lokaciji.

Trenutno iščekuju kompletan zapis pod imenom „Official Live“ sa Beer Fest-a. Muzička emisija Bunt koja će se emitovati 4. decembra biće posvećena bendu i u njoj će biti predstavljena pesma koju nikada ranije nisu izvodili uživo. Bend trenutno radi na novom materijalu i posle kraće turneje koja se završava krajem februara 2015. godine, ulaze u studio kako bi snimili novi materijal koji će biti spreman krajem maja 2015. godine.

Povezana vest:  Koncerti na festivalu Rifrekt premešteni u bioskop Balkan

BOLESNA ŠTENAD

„su trenutno najružniji bend na sceni ipak imaju dosta fanova među ženskom populacijom. Još nije poznato da li je to zbog Kize i njegovog seljačkog šarma ili zbog Lame i njegovog gradskog šmeka! Posle mikroplanetarnog uspeha prvog albuma i hita ‘Infostan’, Štenad spremaju drugi album dajući svima do znanja da su tu da ostanu i strpljivo čekaju da se nekom smrkne verujući u staru poslovicu – Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane!“, prenosi član benda Lama.

Povezana vest:  Mali: Na "Bir festu" očekuje se 700.000 posetilaca

VIZELJ

osnovan je početkom 2013. godine. Prvi nastup održali su u klubu Blue Moon, 3. maja 2013. godine. Početkom 2014. godine uživo snimaju svoj prvi EP u studiju P3 u Bigz-u koji je izašao za kultnu izdavačku kuću Slušaj Najglasnije Zdenka Franjića. Producent je Ivan Petrović (Sharks, Snakes & Planes). Trenutno su u procesu snimanja debi albuma.

Karte za koncert su puštene putem servisa Eventim Serbia, kao i u prodavnici FELIX Shop, TC Sremska. Promotivna cena prvih 100 ulaznica je 300 dinara i možete ih pronaći u Felix Shop-u. Cena ulaznice u pretprodaji do 12. decembra je 400 dinara, dok je na dan koncerta 600 din.