Van Gogh 2013 Photo by Nebojsa Babic 2Van Gogh u susret koncertima u Hali sportova

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu Van Gogh je večeras na neformalnoj konferenciji za novinare u klubu Ben Akiba najavio predstojeće koncerte u beogradskoj Hali sportova 11. i 12. decembra u okviru turneje „Licem u lice“.
Frontmen benda Zvonimir Đukić Đule je rekao da će na koncertu izvesti kako pesme sa starih albuma tako i one sa novog pod nazivom „Neumeren u svemu“.
On je najavio da će to biti „opušteni“ koncerti, pozvao je fanove da ostave večernje toalete kod kuće i dođu u farmerkama i patikama da se zabave i rekao je da će to biti prilika da se stariji prisete starih vremena, a mladi da ih upoznaju.
Umesto u Glazgovu tom bendu će na prvom koncertu (11. decembra) svečano biti uručena i ovogodišnja prestižna nagrada „2014 MTV Europe Music Awards“ koju su nedavno osvojili.
Pored tog priznanja, bend želi da sa svojom publikom podeli i sve druge uspehe, zato će Hala sportova ta dva dana biti jedan veliki fan pit u kome će svaki posetilac moći svoj omiljeni bend da doživi „licem u lice“.
Ulaznice po ceni od 1.499 dinara se nalaze u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima.
Bend Van Gogh je ranije ove godine predstavio svoj novi album “Neumeren u svemu“ i dugo očekivanu knjigu pod nazivom “Tragovi prošlosti“ izdavačke kuća Laguna.
Ova autobiografija jednog od najvecih bendova nastalih na jugoslovenskim prostorima prati karijeru ove eminentne rok grupe tokom 28 godina postojanja.
„Tragovi prošlosti“ su obogaćeni sa nekoliko stotina fotografija iz života benda i privatnih života njegovih članova.
Ta stereografija autora Zvonimira Đukića Đuleta i Srboljuba Radivojevića Srbe proglašena je za najbolju fotomonografiju na ovogodišnjem Sajmu knjiga.

Povezana vest:  Kadebostany premijerno u Beogradu pred put na mesec