van gogh hala nbg

Van Gogh – odlična svirka u Hali sportova

Halom sportova večeras su se orili zvuci gitare, basa, bubnjeva, pesme i sve to vođeno poznatim Zvonimirom Đukićem Đuletom i njegovim bendom Van Gogh.
Jedan od najpopularnijih rok bendova je večeras u punoj novobeogradskoj hali održao koncert u okviru turneje „Licem u lice“. 
Uz hitove sa novog albuma „Neumeren u svemu“ – Anđele, moj brate, Za godine tvoje, Prva i poslednja kap, Neumeren u svemu, Previše za jednog… publika je sa oduševljenjem dočekala hitove kao što su: Mama, Neko te ima, Klatno, Tragovi prošlosti… 
Frontmen grupe nije krio zadovoljstvo što je u publici bilo mnogo mladih ljudi koji znali tekstove pesma, koji su zajedno sa njim pevali, ali ni publika nije krila oduševljenje koncertom koji im je Van Gogh večeras priuštio.
Ovom prilikom bendu je svečano uručena i ovogodišnja prestižna nagrada „2014 MTV Europe Music Awards“ u kategoriji najboljeg regionalnog izvođača.
Pored tog priznanja, bend je sa svojom publikom podelio i sve druge uspehe, pa je zato Hala sportova večeras bila jedan veliki fan pit u kome je svaki posetilac mogao svoj omiljeni bend da doživi „licem u lice“.
Po atmosferi je bilo uočljivo da je Hala sportova bila mesto u kojem je trebalo održati koncert, pa je naziv turneje i koncerta bio sasvim opravdan. 
Zbog velikog interesovanja publike grupa se odlučila da održi još jedan koncert, koji će biti sutra uveče na istom mestu.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD