IMPULS

IDA PRESTER GOST EMISIJE IMPULS

Gost novog izdanja emisije Impuls, koju večeras možete da pogledate na MTV kanalu od 21:30, biće Ida Prester, frontgirl electro pop punk benda Lollobrigida i kreatorka i vođa muzičkog projekta pod nazivom Frau Casio.
Ida je za kamere Impulsa, na samo njoj svojstven duhoviti način, pričala o počecima i razvoju muzičke karijere, majčinstvu i koliko joj je beba promenila život, koncertu samo mesec dana nakon porođaja, saradnji sa Exit festivalom i brojnim nastupima na Petrovaradinskoj tvrđavi. Takođe, popularna Zagrepčanka, koja sada sa porodicom živi u Beogradu, otkrila je da je njen tata najveći fan njene muzike.
Tu su još i vesti iz šoubiza i priča o upoznavanju britanske kraljevske porodice i američke „kraljevske“ porodice – vojvotkinje i vojvode od Kembridža, Kejt Midlton i princa Vilijam, sa najpoznatijim muzičkim parom, Bijonse i Džej Zijem, pregled regionalne muzičke liste Domaćica, kao i filmske vesti koje se bave najnovijim, poslednjim nastavkom trilogije „Hobbit: The Battle Of The Five Armies“.
Ubacite se u Impluls u sredu od 21:30 na MTV kanalu!
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  Sveže iz Universal Music Serbia - ROLE MODEL