Brega FOTKA2Veliko interesovanje za koncert Bijelog Dugmeta u Novom Sadu

Zainteresovanost publike za concert povodom obeležavanja jubileja 40 godina od osnivanja grupe Bijelo Dugme je iznad svih očekivanja i obećava nezapamćen praznični spektakl u novosadskom SPENS-­‐u, u subotu 27. decembra od 20 časova.
Manje od nedelju dana pred koncert veliki su izgledi da će se tražiti karta više. Novi Sad je pokazao da sa nestrpljenjem očekuje ovaj jedinstveni događaj i da ima sluha za legendarne pesme najpopularnieg sastava sa ovih prostora koje će na koncertu u Novom Sadu biti izvedene uz Alena Islamovića, i svima nam dobro poznate najveće hitove Gorana Bregovića.
Dugo očekivani spektakl u velikoj dvorani novosadskog SPENS-a biće jedinstvena prilika da uživamo u bogatoj retrospektivi Dugmeta i zajednički proslavimo jubilej grupe koja je definisala prepoznatljiv i autentični muzički stil i ostavila za sobom najveće evergrin pesme sa ovih prostora.
Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti u prodajnoj mreži EVENTIM-a i GIGSTIX-a ili online putem sajta www.gigstix.com , kao i na blagajni SPENS-a i u knjižarama Vulkan.

Povezana vest:  ZEMLJA GRUVA predstavlja novi singl „Plodni dani"