Tranzit NYE 2PROSLAVITE PET NOVIH GODINA U JEDNOJ NOĆI!
 
Za one kojima jedno odbrojavanje nije dovoljno – beogradski bar-restoran „Tranzit“ pripremio je jedno neobično novogodišnje veče. Naime, oni koji se odluče da „najluđu noć“ provedu u ovom novom ugostiteljskom objektu u srcu Savamale, biće deo ludog putovanja kroz 5 svetskih metropola i isto toliko novogodišnjih odbrojavanja!
Ne jedna – nego 5 Novih godina! Toliko razloga za slavlje će imati oni koji novogodišnju noć odluče da provedu u bar-restoranu „Tranzit“. Doček počinje u 22h po našem vremenu, kada će se, uz vodku i kavijar, dočekati Nova godina u Moskvi. Sat vremena kasnije, u 23h po našem vremenu, odbrojavanje se seli u Atinu, a tačno u ponoć dočekaćemo beogradsku Novu godinu. London je sledeća stanica, a tamo smo u 1 sat ujutru po našem vremenu. U toplije krajeve selimo se u 3 ujutru, kada odbrojavamo do dočeka Nove godine u Rio De Janeiru, uz zavodljive južnoameričke ritmove. Za muzički program i razna muzička iznenađenja biće zadužen rezident DJ trio u sastavu: Goran Starčević, Danijel Čehranov & John Jogurt.
„Avion“ poleće u 31. decembra u 22h i kreće na put oko sveta. Jedno mesto u „ekonomskoj klasi“ iznosi 2.400 dinara i podrazumeva mesta za barom i piće dobrodošlice; „biznis klasa“ predstavlja visoko sedenje za malim i velikim community stolovima po ceni od 3.600 dinara po osobi, uz obavezan welcome drink i isprobavanje tapas specijaliteta – a karte za „prvu klasu“ donose udobno sedeće mesto za stolom ili separeom, malu prezentaciju kuhinje „Tranzita“ na nekoliko pladanja i flašu šampanjca u ponoć. Cena ovog aranžmana iznosi 5.000 dinara po osobi.
Podsećamo – Tranzit je novo mesto smešteno u srcu Savamale zamišljeno kao eklektični bar-restoran i zona susreta osoba različitih ukusa i interesovanja. Koncept bar-restorana idealan je za one koji kasnu večeru vole da „protegnu“ u noćni provod, a da u isto vreme dožive nesvakidašnju fuziju ukusa i doživljaja.
Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h pa do ponoći.
Povezana vest:  Bostonski DJ duo Soul Clap u okviru Freedom Music serijala 29. marta u Beogradu