MARK KNIGHT Lovefest 2014 OfficialMark Knight: Nastup na Lovefestu je moj najdraži trenutak u 2014. godini

Mark Knight, jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva i producenata, izjavio je da je Lovefest njegov najdraži momenat u 2014. godini. Sumirajući bogatu sezonu i brojne nastupe iza sebe, Knight je rekao da je nastup na najvećem festivalu ljubavi u Srbiji, nemoguće opisati rečima.
-Kažu da slika uvek govori više od hiljadu reči i zato mislim da prizor koji sam imao ispred sebe tokom nastupa dokazuje koliko je neverovatno bilo biti hedlajner Lovefesta u Srbiji ove godine – rekao je Mark Knight u intervjuu za Toolroom Records.
Mark Knight je jedan od glavnih predstavnika svetske muzičke dance scene. Iza sebe ima brojne hitove među kojima su Downpipe, Beautiful World i Nothing Matters. Posle rada na albumu „The End“ grupe Black Eyed Peas, nominovan je za dobitnika Gremi nagrade. Vlasnik je poznate izdavačke kuće Toolroom Records, koja je ubrzo po osnivanju postala renomirana svetska etiketa.
Lovefest, najveći festival ljubavi u Srbiji, ove godine održan je od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Na osmom festivalskom izdanju nastupile su brojne svetske i domaće zvezde među kojima su bili James Zabiela, Jeff Mills, Robert Hood, Kenny Larkin, Tom Trago, Finnebassen, Adana Twins, Marko Nastić, Bad Copy, Let 3, Partibrejkers i mnogi drugi.
Prema rečima organizatora, fanove Lovefesta očekuju nova imena i početak prodaje karata, već tokom januara 2015. godine.

Povezana vest:  Nova izdanja albuma Kinksa