Marcus Worgull Press 01PRAZNIČNI PROGRAM U KLUBU „DOT“: MARKUS VORGUL NA DOČEKU, NASTIĆ I MILOSAVLJEVIĆ NA REPRIZI!
 
Za one Beograđane koji nemaju priliku da otputuju za Novu godinu – Berlin stiže u Beograd u novogodišnjoj noći! Naime, pravi predstavnik berlinske DJ scene, jedan jedini i neponovljivi Marcus Worgull dolazi u našu prestonicu kao specijalan gost na novogodišnjem partiju u beogradskom klubu Dot!  Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i www.eventim.rs. Več sutradan, 1. januara, tradicionalna repriza biće proslavljena uz domaće velikane Marka Nastića i Marka Milosavljevića, a ulaznice su već u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 400 dinara.
Marcus Worgull nije jedan od onih DJ-eva čijij su roditelji bili pasionirani kolekcionari ploča, niti je bio jedan od onih klinaca koji se penju na stolicu da bi privukli pažnju. Umesto toga – ovaj momak je morao puno da istražuje i radi na sebi, kako bi danas bio tu gde jeste. Od hip-hop i rege ploča, koje je uglavnom kupovao od novca za užinu, preko prvih žurki na koje se ušunjao da bi slušao velikane poput Gilles Petersona – Worgull je uvek pokazivao ogromno interesovanje za klupsku muzičku kulturu. Prva rezidentura u „U-Club“-u i razni trikovi DJ zanata koje je naučio – učinili su da house muzika postane glavna opsesija ovog momka. Danas, Worgull je umetnik na jednoj od najznačanijnijih etiketa – „Innervisions“, na kojoj mu društvo prave ostali velikani, kao što su Dixon i Ame, a ovaj momak je redovan na lajnapovima poznatih berlinskih klubova poput Berghajna i njegovog Panorama Bar-a. Marcus u Beograd stiže na poziv kolege Kristijana Molnara, urednika i voditelja radijske emisije „Christallisation“, koji će biti DJ podrška i rezident DJ na ovoj nesvakidašnjoj novogodišnoj žurci u klubu Dot. Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i www.eventim.rs, a u ponudi je i specijalna ulaznica po ceni od 3.000 dinara, koja uz ulaz donosi i sedam konzumacija pića po želji.
Već 1. januara nove godine, na programu je repriza kakva dolikuje uz Marka Nastića i Marka Milosavljevića, a uaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 400 dinara na svim prodajnim mestima Eventima. Dan kasnije, 2. januara na programu u Dot-u su Virus i Harry Juda – a u subotu 3. januara, posetioce čeka prvi r’n’b I hiphop spektakl „Vatra“ u ovoj godini. Pratite „Dot“ na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.
Povezana vest:  Džej Zi sa muzičkim zvezdama predstavio servis Tajdel