madonna rebel heartObožavaoci ljuti na Madonine foto montaže

Američka pop zvezda Madona izazvala je nezadovoljstvo svojih obožavaoca jer je u okviru promocije novog albuma na internetu objavila fotografije poznatih ličnosti umotane žicom, prenosi danas američki tabloid Holivud reporter.
U okviru promocije albuma „Rebel Heart“ koji zvanično izlazi u martu, Madona je na internetu objavila foto montaže lica Martin Lutera Kingi i Nelsona Mandela obavijene žicom s naslovom: -Ovo pobunjeno srce (rebel heart) se borilo za građanska prava, a ovo drugo za slobodu.
Njeni obožavaoci su odmah negodovali uz ocenu da „nije lepo koristiti figure građanskih prava i slobode za promociju albuma“.
-Nije lepo koristiti Mandelin i Kingov lik za promotivnu kampanju I marketing. Na taj način se umanjuje njihova velika borba – napisao je jedan Madonin obožavalac.
Madona se potom izvinila obožavaocima rekavši da nije htela nikog da uvredi.
-Žao mi je. Nisam sebe htela da uporedim bilo s kim. Ja se prosto divim „pobunjenim srcima“. To nije ni zločin, ni uvreda ni rasizam – objasnila je 56-godišnja pevačica poznata po raznim provokativnim postupcima i izjavama.

Povezana vest:  Srpski gimnazijalci oduševili Rijanine fanove (VIDEO)