Tom BugLEGENDA ZAGREBAČKE KLUPSKE SCENE TOM BUG OVOG PETKA U BEOGRADU

Oni koji cene kvalitetan house zvuk imaće razlog da ovog petka, 9. januara, budu gosti Tranzit bara, u srcu Savamale. Gostujući DJ biće jedan od kreatora zagrebačke house scene, DJ Tom Bug, koji ovog petka od 21h nastupa za pultom eklektičnog restoran-bara na adresi Braće Krsmanović 8.
Tom Bug je DJ, producent, promoter i jedan od osnivača projekta House Fusion, koji je postao sinonim za najbolje haus žurke u susednoj Hrvatskoj. House Fusion je ugostio mnoga regionalna i internacionalna imena, kao što su Blacksoul, Tom&Grade, Audiowhores, Andy Ward, Rae, Chappell… Sa preko 13 godina iskustva, poznat po svom energičnom nastupu, što se elektronske muzike tiče – DJ Tom Bug ne bira stilove. U setu se može čuti sve od soulful i deep house-a do pupmajućih tech house i mainstream house zvukova, preko nu disca, old school house-a, starog disca i boogie-a. Ovog petka, 9. januara od 21h, Tom nastupa u Tranzit baru, a ulaz je slobodan uz rezervaciju mesta.
Pored ovoga, Tranzit u četvrtak, 8. januara donosi specijalnu Božićnu žurku uz DJ set rezidenta Gorana Starčevića – dok ove subote, 10. januara od 21h duplu dozu dobre zabave donose Danijel Čehranov i John Jogurt u okviru zajedničkog DJ seta. Ulaz na obe žurke jeste slobodan uz rezervaciju mesta.
Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva. Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h pa do ponoći.

Povezana vest:  Otkrivanje spomenika Šabanu Bajramoviću u avgustu