John JogurtPosebno klabing pojačanje ovog utorka i srede u srcu Savamale
 
Ko kaže da utorak i sreda nisu dani za klabing? Ovog utorka, 13. januara, i srede, 14. januara, restoran-bar Tranzit u srcu Savamale predstavlja posebno klabing pojačanje čiji će nosioci biti DJ-evi Miloš Starčević i Nenad Jovanović iz DJ dua Zwein.
Evo predloga za one koji vole da izlaze i radnim danima – Tranzit bar na adresi Braće Krsmanović 8 ovog utorka i srede donosi klabing za pamćenje! U utorak, 13. januara od 21h, posetioci ovog eklektičnog bar-restorana moći će da se provedu kao da je vikend uz DJ set rezidenta Miloša Starčevića. Dan kasnije, u sredu, 14. januara, specijalan gost za DJ pultom Tranzita biće Nenad Jovanović iz DJ dua Zwein, poznatog po odličnim žurkama u najpoznatijim beogradskim klubovima. Pored ovog pojačanja, žurka je ove nedelje u Tranzitu rezervisana još i za četvrtak, petak i subotu. U četvrtak, 15. januara od 21h, svoj prepoznatljivi DJ set donosi veteran klupske scene DJ Goran Starčević. Njegov mlađi, ali podjednako iskusan, brat Miloš Starčević nastupa dan kasnije – u petak, 16. januara od 21h, dok u subotu, 17. januara od 21h, duplu dozu dobre zabave donose John Jogurt i Danijel Čehranov za DJ pultom.
Svakog dana, osim ponedeljkom, Tranzit radi kao bar-restoran, a četvrtkom, petkom i subotom posetioci lako mogu očekivati da se večernje druženje pretvori u pravu žurku, uz sjajan muzički program rezident DJ-eva. Radno vreme Tranzita je – svim danima osim ponedeljkom, i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h pa do ponoći.
Povezana vest:  Zašto je Masimo gostovao kod Halida?