Danny Wheeler PHOTODRAM POSLASTICA U KLUBU DOT: DANNY WHEELER U BEOGRADU OVE SUBOTE

Pravo sa londonske andergraund d’n’b scene na adresu Francuska 6 ove subote, 17. januara, stiže neponovljivi Danny Wheeler! Momak kome prestižni DJ Mag predviđa itekako svetlu budućnost ove subote u klubu Dot nastupa uz domaću podršku u sastavu Codex & Rahmanee – a ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji u ograničenom broju po ceni od 350 dinara na svim prodajnim mestima Eventima.
Danny Wheeler nije od onih koji gube vreme. Već je stigao da postane nezamenljiva figura svetske d’n’b scene i osnivač etikete „W10″. Tokom karijere imao je čast da „vrti“ sa imenima kao što su Sub Focus, J Majik, Adam F, Brookes Brothers – a čest je gost za DJ pultom na prestižnim žurkama koje organizuje LTJ Bukem u londonskom klubu „Fabric“. Denijev prvi singl „Ghost“, na kom je sarađivao sa Sub Focusom, odmah je ušao u Top 5 na UK Dance listi, što mu je dosta pomoglo da na samom početku utvrdi svoje mesto na britanskoj DJ sceni. Mnogi poznavaoci d’n’b žanra slažu se da je Denijeva produkcija konstantno širi okvire drum’n’bass-a, a DJ setovi takođe su posebno iskustvo. Beogradska publika imaće priliku da čuje i vidi Denija ove subote, 17. januara, u beogradskom klubu Dot, uz domaću DJ podršku u sastavu Codex & Rahmanee. Ograničen broj ulaznica dostupan je u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 350 dinara.
To nije sve! Dan pre Denijeve posete, klub Dot je spremio podjednako zanimljivo veče. U pitanju je treće izdanje Techotude serijala, koje će ovog petka, 16. januara, upriličiti gostujući duo Monsaccharide. Domaćin večeri biće rezident Mirko Lazarević, a ova tri klupska entiteta doneće najbolju mešavinu tehna, dip hausa i srodnih žanrova. Ulaz je free do ponoći nakon čega će cena karte iznositi 300 dinara.
Spremite se za nastavak burne klupske sezone u klubu Dot: već 7. februara gosti kluba na adresi Francuska 6 biće domaćoj publici dobro poznat duo Stanton Warriors! Prvih 50 ulaznica pušteno je u pretprodaju po ceni od 700 dinara na svim prodajnim mestima Eventima. Pratite Dot na Fejsbuku i budite uvek u toku: www.facebook.com/dot.belgrade.

Povezana vest:  Džastin Biber obojio kosu!